Sport

Trei dintr-o lovitură! FC Botoșani și-a prezentat ultimele transferuri

Publicat: 23 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Trei dintr-o lovitură FC Botoșani și-a prezentat ultimele transferuri
FC Botoșani

Echipa de fotbal FC Botoșani a perfectat trei transferuri, un atacant, un mijlocaș și un fundaș, a anunțat clubul, joi, pe site-ul său oficial.
Atacantul Sekou Camara are 23 de ani și s-a născut în Guineea, iar în în sezonul trecut a jucat în prima ligă albaneză, la Beselidhja Lezhe, și la HJK Helsinki, în Finlanda. Camara va purta tricoul cu numărul 17

Sekou Camara, Youssef Toutouh și Cristopher Braun au semnat cu FC Botoșani

Youssef Toutouh, în vârstă de 28 de ani, este un mijlocaș ofensiv danez de origine marocană care a semnat pe o perioadă de doi ani cu FC Botoșani. A câștigat două titluri de campion al Danemarcei cu FC Copenhaga și cinci Cupe ale Danemarcei. Toutouh a mai evoluat la FAR Rabat (Maroc), Aarhus GF (Danemarca) și Stabaek Fotball (Norvegia). El are 12 meciuri în Champions League pentru FC Copenhaga, plus alte 11 partide și un gol în Europa League. Toutouh va purta tricoul cu numărul 24 la FC Botoșani. Fundașul german Christopher Braun, în vârstă de 29 de ani, a semnat cu gruparea roș-alb-albastră pe o perioadă de doi ani. Braun vine liber de contract, iar ultimele echipe unde a evoluat sunt OFI Creta din Grecia, Fortuna Sittard din Olanda, SG Wattenscheid 09 din Germania. Braun va îmbrăca tricoul cu numărul 47.

Adauga un comentariu