Actualitate

Trei masini s-au facut zob din cauza gropilor

Publicat: 11 mart. 1999
Editia PDF
15 Oct. 2019

•Carambolajul a intrerupt circulatia 30 minute pe Soseaua Bucium
•”Asteptam sa se incalzeasca si dupa aceea trecem la treaba”, a declarat viceprimarul Stefan Ungureanu

Ieri, in jurul orei 14,30 pe pasarela de la Bucium s-a produs un accident spectaculos, in care trei masini s-au facut zob, rezultind un carambolaj care a paralizat circulatia in zona mai bine de jumatate de ora. O echipa mobila a cotidianului „Ziua de Iasi” si studioului de televiziune Electron M.Bit a fost prezenta la fata locului dupa citeva momente de la petrecerea coliziunii.

Totul s-a petrecut din cauza unor gropi pe care soferul arab al unui Opel Vectra alb, cu numarul IS-03-KEV, a incercat sa le evite si a intrat pe contrasens. Din fata venea o Dacie break, IS-67-SDV care a intrat in coliziune cu Opelul si cu un Renault 20 albastru, IS-01-VTX, care se afla in spatele Opelului.

Carambolajul, petrecut se pare la o viteza destul de mare, a facut ca masinile sa se faca praf. Din fericire au fost numai doua victime, care se aflau in Dacie si care au suferit contuzii usoare. Circulatia a fost intrerupta aproximativ 30 minute, coloana de masini ajungind pina aproape de motel.

Contrar tuturor evidentelor, viceprimarul Stefan Ungureanu nu poate concepe accident rutier cauzat de gropile pe care Primaria trebuia sa le astupe. „Nu am auzit de acest accident. Nu cred ca acesta s-a produs din cauza gropilor, ci pentru ca soferii nu au condus atent. Si eu sint sofer si stiu. Deocamdata, nu putem lucra pentru ca temperatura solului nu permite, aceasta trebuie sa fie de 11-12 grade Celsius. Asteptam sa se mai incalzeasca si apoi trecem la treaba”, a declarat viceprimarul. Atit primarul Constantin Simirad, cit si viceprimarul Vasile Dumitriu sint la Bucuresti, unde participa la infiintarea Bancii de Credit Local.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit