Actualitate

Trei medici infectați cu coronavirus au fugit din spitalul din Târgu Jiu. Au fost găsiți și acum au dosar penal

Publicat: 30 oct. 2020
Trei medici infectați cu coronavirus au fugit din spitalul din Târgu Jiu. Au fost găsiți și acum au dosar penal
Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

Trei medici infectați cu coronavirus au fugit din spitalul din Târgu Jiu. Aceștia au fost găsiți de către polițiști, iar pe numele lor a fost întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Conducerea spitalului va demara, de asemenea, o anchetă.

Polițiștii au constatat că este vorba despre trei femei cu vârste cuprinse între 31 si 55 ani, toate din Târgu Jiu, medici în cadrul Spitalului Județean Târgu Jiu.

Femeile au fost găsite acasă și au fost duse cu ambulanța secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Cei trei medici au fugit din spital ieri

Din verificări a reieșit că ele au părăsit, joi, 29 octombrie, secția medicală unde erau internate fără a informa despre acest lucru.

Polițiștii gorjeni au anunțat, vineri dimineață, că s-au sesizat din oficiu în cazul lor, după ce au părăsit spitalul fără acordul personalului de serviciu. Conducerea spitalului va demara, de asemenea, o anchetă.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu despre faptul că un număr de trei pacienţi internaţi în SJU Târgu Jiu, Secţia Oncologie, cu diagnostic pozitiv de COVID-19, au părăsit unitatea medicală, fără acordul personalului de serviciu. Poliţiştii au constatat că pacienţii ar fi trei femei cu vârste cuprinse între 31 şi 55 ani, toate având domiciliul în municipiul Târgu Jiu, acestea fiind medici în cadrul Spitalului Judeţean Târgu Jiu. Din verificări a rezultat că, în cursul zilei de 29 octombrie, acestea au părăsit incinta secţiei medicale unde erau internate fără a informa despre acest lucru”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Miruna Prejbeanu.

O femei a fugit din spital cu bebelușul ei, după ce i s-a spus că sunt infectați cu Covid-19

O femeie din Constanţa este cercetată penal pentru că a plecat din spital cu fiul ei în vârstă de 2 luni, deşi i se comunicase că ambii sunt infectaţi cu COVID-19,

„Poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, de 32 de ani, împreună cu fiul acesteia, în vârstă de 2 luni, au plecat din spital, după ce femeii i se comunicase faptul că ambii au fost confirmaţi cu COVID-19″, a transmis IPJ Constanța.

Potrivit sursei citate, în scurt timp poliţiştii au identificat-o pe femeie, împreună cu minorul, ambii fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Un primar din Teleorman a vrut să fugă din spital

Marian Șefu, primar al comunei Scrioastea, din județul Teleorman, a vrut să fugă din spital din Roşiorii de Vede, enervate că a fost diagnosticat cu Sars-CoV-2. În imaginile difuzate de o publicație locală pot fi văzute mai multe cadre medicale care țin de o ușă, în timp ce de partea cealaltă cineva o lovește cu putere.

Primarul a lovit cu pumnii şi picioarele într-o uşă închisă, ca să plece din instituţia sanitară. De partea cealaltă, mai multe asistente speriate au încercat să îl liniştească. Bărbatul spune că incidentul ar fi fost provocat de personal din motive politice. Bărbatul tocmai fusese confirmat cu SARS-CoV-2. Marian Șefu s-a externat la cerere din spitalul din Roşiorii de Vede și susţine că scandalul ar fi pus la cale de rivalii politici.

 

 
Adauga un comentariu