Prima pagină » Turism » Calatorii » Trenurile Zăpezii 2021 încep să circule din 4 ianuarie. CFR Călători anunţă reduceri de 25% pentru cele mai căutate destinaţii de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei
Trenurile Zăpezii 2021 încep să circule din 4 ianuarie. CFR Călători anunţă reduceri de 25% pentru cele mai căutate destinaţii de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei

Trenurile Zăpezii 2021 încep să circule din 4 ianuarie. CFR Călători anunţă reduceri de 25% pentru cele mai căutate destinaţii de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei

04 ian. 2021, 15:26,
BZI.ro, în Turism

CFR Călători lansează astăzi, 4 ianuarie, Trenurile Zăpezii 2021. Oferta pusă la dispoziţie turiştilor este valabilă până la data de 28 februarie 2021. De asemenea, operatorul feroviar anunţă o reducere de 25% la trenurile care au ca destinaţie/plecare cele mai căutate staţiuni montane cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei, reducere care se acordă de luni până joi, pentru călătoriile pe ruta directă, la clasa a 2-a.

Trenurile Zăpezii 2021 încep să circule din 4 ianuarie

CFR Călători lansează astăzi, 4 ianuarie, „Trenurile Zăpezii 2021”, oferta de călătorie valabilă până pe 28 februarie 2021, informează CFR Călători, printr-un comunicat.

Prin această ofertă, turiştii şi pasionaţii sporturilor de iarnă se pot bucura de o reducere de 25% la trenurile care au ca destinaţie/plecare cele mai căutate staţiuni montane cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

Reducerea de 25% se acordă de luni până joi, pentru călătoriile pe ruta directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinaţie una dintre staţiile: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov, Vatra Dornei Bai hc sau Vatra Dornei.

„Se apropie o perioadă mult aşteptată de mulţi dintre noi care au dus lipsa pârtiilor de schi, a zăpezii sau pur şi simplu a unei plimbări în aerul de la munte. De aceea venim mai devreme că în alţi ani cu oferta „Trenurile Zăpezii” pentru a vă asigura o călătorie scutită de neplăcerea cozilor pe şosele şi unde nu trebuie să stai ţintuit în scaun pe toată durata călătoriei sau să nu poţi pleca cu mai mult de 3-4 tovarăşi de drum. Cu CFR Călători poţi transforma câteva ore de stres la volan într-o perioadă de relaxare cu toţi prietenii pe care-i vrei aproape, cu familia sau pur şi simplu cu laptopul sau cartea ta preferată. Şi totul la un preţ cu 25% mai mic la trenurile spre munte sau cu reduceri şi mai mari pentru deplasările la sfârşit de săptămână, între staţiuni”, a declarat Dan Costescu, director general CFR Călători.

Ce preţuri au biletele

Cu oferta Trenurile Zăpezii 2021 preţul biletului pe ruta Bucureşti – Predeal este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai puţin faţă de preţul întreg; pe ruta Satu Mare – Predeal preţul biletului este de 84,15 lei, cu 26,75 lei mai puţin faţă de tariful întreg; pentru ruta Constanta – Braşov preţul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin faţă de tariful întreg, pentru ruta Iaşi – Vatra Dornei Bai preţul biletului este de 50,70 lei, cu 15,60 lei mai puţin faţă de tariful întreg.

Turiștii interesați de oferte au mai multe opțiuni. Astfel, biletele la preţ redus se pot achiziţiona: Online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări; direct de la casele de bilete din gări şi distribuitori autorizaţi (agenţii de turism), unde este recomandată păstrarea distanţei faţă de celelalte persoane.

CFR Călători reaminteşte că pentru zilele de sfârşit de săptămână, pentru deplasarea între staţiunile de pe Valea Prahovei, poate fi utilizată oferta de weekend Valea Prahovei prin care se aplică reduceri de 31% – 56% de vineri până duminică, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Braşov şi retur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *