International

Tribunalul din Marea Britanie a decis: numirea unui bărbat „chel” este considerată hărţuire sexuală

Publicat: 13 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tribunalul din Marea Britanie a decis numirea unui bărbat chel este considerată hărţuire sexuală
Tony Finn, în vârstă de 64 de ani, susţine că a fost victima unei hărțuiri sexuale când un coleg de la locul de muncă l-a numit „chel”. Instanța de la Sheffield a comparat acest lucru cu momentul în care cineva menționează sânii unei femei

Tribunalul din Marea Britanie a luat o decizie de ultimă oră. Magistraţii au transmis faptul că numirea unui bărbat „chel” este considerată hărţuire sexuală.

Decizia instituţiei vine după ce un electrician veteran a susţinut că a fost hărţuit de un coleg.

Numirea unui bărbat „chel”, considerată hărţuire sexuală în Marea Britanie

Un tribunal pentru muncă din Regatul Unit al Marii Brtianii susţine că a numi o persoană de sex masculin „chel” este considerată o acţiune de hărţuire.

Tony Finn, în vârstă de 64 de ani, susţine că a fost victima unei hărțuiri sexuale când un coleg de la locul de muncă l-a numit „chel”. Instanța de la Sheffield a comparat acest lucru cu momentul în care cineva menționează sânii unei femei.

Hotărârea a fost luată de un grup de trei judecători care la rândul lor aveau calviție.

Conform presei internaţionale, Tony Finn a fost concediat în urmă cu exact un an de la British Bung Company, cu sediul în West Yorkshire, unde lucrase timp de aproximtiv 24 de ani fără a avea „abateri de comportament”.

Acesta a spus judecătorilor despre mai multe incidente în care termenul a fost utilizat şi se temea ca aceste hărțuiri să nu degenereze în violenţă. În acest context, colegul său de la firma de producţie a negat vehement folosirea termenului și a spus: „Nu l-am amenințat pe Tony”, potrivit agenţiei de presă The Mirror.

Un bărbat din Rusia, amendat de tribunal pentru că purta adidaşi coloraţi cu galben şi albastru

Un alt incident a avut loc la un tribunal din Moscova. Joi, 12 mai 2022, magistraţii au amendat un bărbat pentru că a decis să poarte adidaşi care erau culorati cu galben şi albastru. Autorităţile au menţionat ca această acţiune ar fi un semn de sprijin pentru Ucraina, care se afla la cea de-a 79 a zi de război, potrivit News Week.

Cu toate acestea, avocatul bărbatului, Ilya Utkin, a menţionat că invidivul în vârstă de 40 de ani nu a fost implicat în niciun protest și că a cumpărat cadouri pentru familia sa, potrivit Radio Europa Liberă, care a citat și reportaje din surse de știri ruse The Insider și MSK1.ru.

Rusul a primit o amendă în valoare de 10.000 de ruble la Tribunalul Districtual Butyrsky și inițial a fost oprit de poliție pe data 6 martie. La acel moment, în oraș aveau loc manifestații majore împotriva războiului, care au văzut aproape 2.000 de oameni reținuți, a menționat Radio Europa Liberă.

Amendă de la Moscova vine pe măsură ce invazia Rusiei în Ucraina se prelungește de aproape două luni și după ce țara a reținut mii de oameni acuzați că au manifestat împotriva războiului.

Proces ciudat și-n România. Un deținut l-a dat în judecată pe Dumnezeu

În urmă cu un an, un deţinut român l-a dat în judecată pe Dumnezeu. Chiar dacă totul părea a fi inițial o glumă, acest proces este cât se poate de real. S-a făcut un top al celor mai ciudate procese din istoria României, iar acest caz se afla printre cele fruntaşe. De asemenea, acelaș bărbat, în urmă cu câţiva ani a mai deschis un proces la Tribunalul Suceava în care le-a cerut judecătorilor să primească toată regiunea Moldovei. Acesta a motivat că este un urmaş a lui Ştefan cel Mare.

De asemenea, suceveanul a invocat în instanţă „testament în formă mistică” lăsat de domnitorul Moldovean.

În edițiile anterioare ale Cotidianului BZI a fost relatat un alt proces ciudat, un ieșean a fost acuzat că a omorât un porc.

Astfel, ca urmare a deciziei instanței din Marea Britanie, numirea unui bărbat „chel” este considerată hărțuire sexuală.

Adauga un comentariu