Local

Tribunalul Iași a decis arestarea preventivă a bărbatului acuzat că și-a omorât iubita și a stat timp de câteva zile cu cadavrul ei în casă

Publicat: 11 mart. 2021
Tribunalul Iași a decis arestarea bărbatului acuzat de crimă
Tribunalul Iași a decis arestarea bărbatului acuzat de crimă

Tribunalul Iași a decis arestarea preventivă a bărbatului acuzat că și-a omorât iubita și a stat timp de câteva zile cu cadavrul ei în casă. Vă reamintim că pe data de 7 martie 2021 o femeie a fost găsită decedată, într-un bloc din municipiul Iași, situat pe str. Islaz, nr.1., bl. D1 -4.

„Pe data de 1 martie 2021, suspectul în vârstă de 71 de ani și concubina sa, de 63 de ani, se aflau într-un imobil din zona Bularga a municipiului Iași. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, între cei doi concubini a intervenit un conflict. Potrivit datelor strânse până acum, suspectul și-a lovit concubina cu o curea cu cataramă, în special în zona capului.

Medicul legist a constatat că decesul victimei a survenit ca urmare a asfixiei mecanice cu sânge, în urma fracturii de piramidă nazală suferită, dar și plăgilor de la nivelul buzelor și al obrajilor și, implicit, al hemoragiei interne”, a declarat duminică seara Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Surse judiciare au menționat că suspectul a stat cu victima în casă de pe 1 martie 2021 până pe 7 martie, când a decis să-și anunțe un nepot că iubita lui a murit. Nepotul a decis să anunțe autoritățile printr-un telefon la numărul unic pentru situații de urgență 112. În urma audierilor, suspectul a fost preluat și transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași, pentru efectuarea unei expertize psihiatrice. În cursul zilei de astăzi, 11 martie 2021, Tribunalul Iași a dispus măsura de arestare preventivă a bărbatului.

Click aici pentru mai multe detalii.

Adauga un comentariu