Remedii naturiste

Calcarea hainelor poate fi mult mai ușoară urmand acest sfat

Publicat: 16 dec. 2019
Truc pentru a evita calcarea hainelor.
Truc pentru a evita calcarea hainelor.

Truc pentru a evita calcarea hainelor. Pentru unii călcatul hainelor este liniștitor sau chiar o activitate relaxantă, dar, în general, majoritatea oamenilor detesta treburile casnice de acest gen. Urăști călcatul la fel de mult ca noi? Deci, avem un sfat practic de împărtășit cu tine. Bonus: nici măcar nu ai nevoie de fier.  Dacă aveți un uscător, veți fi încântat de acest sfat.

Truc pentru a evita calcarea hainelor. La revedere fier de calcat!

Urați să scoateți fierul pentru a vă face hainele prezentabile? Atunci avem vești bune pentru tine. Dacă aveți un uscător, puteți lăsa această sarcină acestei mașini. Ok, veți avea nevoie de puțin mai mult decât de un simplu uscător: veți avea nevoie și de lenjerie curată (desigur) și câțiva cuburi de gheață.

Iată cum funcționează

Conform site-ului Lifehacker, aceasta este o metodă ideală pentru a preveni cutele de pe hainele tale. Cum? Așezați hainele uscate, în uscător. Nu supraîncărcați tamburul. Adăugați câțiva cuburi de gheață și porniți uscătorul cu cea mai puternică setare și lăsați-l asa câteva minute. Apoi scoateți hainele și scuturăti-le bine. Asta e: hainele tale nu mai au „riduri”!

Aburi

Pare prea frumos sa fie adevărat, dar dacă te gândești la asta, nu este surprinzător că acest truc chiar funcționează. Aerul fierbinte topește cuburile de gheață, astfel încât hainele să fie în aburi. Deoarece hainele sunt încă calde atunci când le scoți din uscător, poți scăpa ușor de cute.

Adauga un comentariu