Actualitate

Trucul care iti desfunda nasul. Asa scapi de raceala in 24 de ore

Publicat: 18 mart. 2020
Trucul care îţi desfundă nasul
Trucul care îţi desfundă nasul

Trucul care îţi desfundă nasul. Atunci când ești răcit fie ai nasul înfundat, fie îți curge. După cum se știe, ambele situații sunt neplăcute.

Odată cu venirea sezonului rece apar şi răcelile. Astfel, este imposibil să mergi în oraş fără să vezi pe cineva care îşi suflă nasul ori care este înfofolit. Răceala este una dintre afecțiunile de care puţine persoane scapa în sezonul rece.

Trucul care îţi desfundă nasul

Companiile farmaceutice oferă numeroase soluţii pentru a scăpa de răceală. Însă, chiar dacă unele dintre ele pot avea efectul scontat, acest lucru durează câteva zile. Dar dacă vrei o soluție rapidă, poţi încerca un tratament făcute în casă.

„Bomba antirăceală”

Toată lumea ştie de ceaiurile fierbinţi, de supa şi de binecunoscutele citrice. Însă astăzi vă prezentăm un tratament care te pune pe picioare în numai 24 de ore. Tocmai de aceea i se mai spune și „bomba antirăceală”.

Ingrediente

– 1 ceapă
– zeama de la o lămâie
– 2 linguri de miere
– 2 căni de apă

Mod de preparare

Se fierbe apa până când începe să clocotească, timp în care se taie fin ceapa şi se pune în apă. Se lasă să fiarbă timp de 15 minute, apoi se stinge focul şi se aşteaptă să se răcească. Se strecoară amestecul, se adaugă mierea şi zeama de lămâie şi se bea de trei ori pe zi.

Trucul care îţi desfundă nasul. Ceai de ghimbir

Datorită ingredientelor, sistemul imunitar se întăreşte şi astfel vei scăpa în numai 24 de ore de răceală, fără medicamente. De răceala putem scăpa şi cu ajutorul unui ceai recomandat, în general, în curele de slăbire şi detoxifiere. Este vorba de ceaiul de ghimbir, care este un soldat imbatabil în lupta cu virusul gripal.

Alte remedii care combat răceală

Bunicii noştri spun că dacă mănânci multă ceapă sau usturoi când eşti răcit, febra dispare în scurt timp. De asemenea, să ţii felii de cartofi pe piept ajuta la reducerea temperaturii corporale. Consumul de banane cu smântână este o altă reţetă care lupta cu febră şi frisoanele. Acest material este de interes public.

Adauga un comentariu