Actualitate

Trupul lui Bogdan Stanoevici, ridicat de la Cimitirul Bellu. Urmează să fie incinerat!

Publicat: 16 ian. 2021
Bogdan Stanoevici a murit din cauza COVID-19
Bogdan Stanoevici a murit din cauza COVID-19

Trupul actorului Bogdan Stanoevici a fost ridicat de la Cimitirul Bellu și dus la Crematoriul Bârzești, acolo unde urmează să fie incinerat.

Avocata Diana Șoșoacă a făcut plângere la Parchetul General pentru a cere ca Stanoevici să fie supus unei autopsii care să ateste cauza reală a decesului său.

Șoșoacă spune că Stanoevici nu mai era infectat cu coronavirus când a decedat și cere ca trupul acestuia să fie supus unei autopsii pentru a se determina cauza reală a decesului.

Senatoarea AUR crede că moartea fostului ministru este suspectă și vrea ca oamenii legii să se sesizeze din oficiu și să facă autopsie, pentru a se afla adevăratul motiv al decesului.

”El a murit de infarct. O să vedeți mâine certificatul de deces, îl va da publicității familia”, a aspus Diana Șoșoacă.

Ce a vorbit Bogdan Stanoevici cu Diana Șoșoacă

Aceasta a scos la iveală și câteva detalii din discuția pe care a avut-o cu Bogdan Stanoevici.

„Era efectiv unchiul meu, așa îl considerăm, era în familia mea de când eram eu mică. Pentru mine, Bogdan este, trecerea lui nu însemnă că nu mai este, spiritul lui rămâne. Deja am fost contactată de anumite persoane cu care mă voi întâlni pentru probe. Pe data de 8 decembrie testul era negativ, apoi a luat o infecție, dar s-a infectat și cu alte infecții nosossocom, iar tratamentul pentru bolile de care suferea toată viața nu a fost aplicat. Ar trebui să ne spună mare GCS ce e cu acele protocoale care impun tratamentul Covid cu prioritate față de celelalte afecțiuni.

Eu consider în acest moment că este moarte suspectă și o spun ca avocat și ca cetățean, nu ca membru al unui partid. Solicit organelor de anchetă să intervină de urgență și să se facă autopsia, pentru că nu știu dacă știți, se dorește incinerarea, ca să nu mai poată fi găsită nicio dovadă. S-a solicitat incinerarea și aceasta ar trebui făcută sâmbătă, la Crematoriul București”, a menționat Diana Şoşoacă.

Monica Pop, despre decesul lui Bogdan Stanoevici: Avea comorbidități

Monica Pop a declarat că Bogdan Stanoevici avea niște comorbidități despre care nu a vorbit niciodată și acestea ar fi pus „un umăr foarte serios la agravarea stării lui generale“.

„Eu am ținut legătura cu medicii de la Pantelimon, știu ce s-a întâmplat și la Fundeni, acolo unde să știți că este foarte curat și eu nu am știință ca el să fi contractat altă bacterie. Într-adevăr, la începutul internării, de la Pantelimon, a avut o bacterie digestivă, probabil luată din spital, dar care s-a vindecat repede, s-a negativat repede, s-a negativat de COVID în 8 decembrie și din păcate, din cauza unor afecțiuni preexistente despre care nu vorbea niciodată, și-a pierdut funcționalitatea pulmonară, adică plămânii au fost foarte grav afectați de COVID“, a declarat Monica Pop.

Managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală susține că Bogdan Stanoevici nu ar fi vrut să meargă la Insititutul „Matei Balș“, decizia fiind luată de apropiați ai actorului.

„Medicii au făcut absolut tot ceea ce puteau să facă și în momentul în care și-au dat seama că-i depășește, au făcut ei, la propunerea lor, l-au transferat acolo unde au considerat că are o șansă. Să știți un lucru, a existat la început dorința foarte apropiaților lui să meargă la Balș și el nu a vrut! Ăsta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon”, a mai spus Monica Pop.

Adauga un comentariu