Actualitate

Monica Pop, despre decesul lui Bogdan Stanoevici: „El nu a vorbit niciodată despre asta!“

Publicat: 13 ian. 2021
Bogdan Stanoevici, fost ministru al Românilor de pretutindeni

Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, a vorbit despre decesul actorului Bogdan Stanoevici.

Monica Pop a declarat că Bogdan Stanoevici avea niște comorbidități despre care nu a vorbit niciodată și acestea ar fi pus „un umăr foarte serios la agravarea stării lui generale“.

„Eu am ținut legătura cu medicii de la Pantelimon, știu ce s-a întâmplat și la Fundeni, acolo unde să știți că este foarte curat și eu nu am știință ca el să fi contractat altă bacterie. Într-adevăr, la începutul internării, de la Pantelimon, a avut o bacterie digestivă, probabil luată din spital, dar care s-a vindecat repede, s-a negativat repede, s-a negativat de COVID în 8 decembrie și din păcate, din cauza unor afecțiuni preexistente despre care nu vorbea niciodată, și-a pierdut funcționalitatea pulmonară, adică plămânii au fost foarte grav afectați de COVID“, a declarat Monica Pop.

Monica Pop: „Comorbiditățile au pus un umăr foarte serios la agravarea stării lui generale!“

Managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală susține că Bogdan Stanoevici nu ar fi vrut să meargă la Insititutul „Matei Balș“, decizia fiind luată de apropiați ai actorului.

„Medicii au făcut absolut tot ceea ce puteau să facă și în momentul în care și-au dat seama că-i depășește, au făcut ei, la propunerea lor, l-au transferat acolo unde au considerat că are o șansă. Să știți un lucru, a existat la început dorința foarte apropiaților lui să meargă la Balș și el nu a vrut! Ăsta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon.

Am spus prietenilor mei: Dacă se salvează Bogdan, este efectiv una dintre minunile medicale ale lumii! Vă mai spun încă o dată, el nu a vorbit niciodată despre comorbiditățile lui! Comorbiditățile au pus un umăr foarte serios la agravarea stării lui generale! Majoritatea afecțiunilor erau pulmonare, iar boala asta care știm că atacă respirator… a dus la asta”, a mai spus Monica Pop.

Diana Șoșoacă: „Nu a murit de COVID!“

Senatoarea AUR, Diana Şoşoacă susține că Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID-19. Mai mult, avocata a transmis și un mesaj „amatorilor și criminalilor din sistem“: „Nu ne puteți omorî pe toți!”

„Pentru toți deștepții din media: Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID! Se vindecase la două săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45. M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las… Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți!”, a scris Diana Șoșoacă pe pagina sa de Facebook.

Bogdan Stanoevici, actor şi fost ministru a murit marți, 12 ianuarie. Acesta era infectat cu COVID-19 iar starea lui de sănătate se agravase în ultima perioadă. Actorul era un puternic contestatar al măsurilor restrictive impuse de autorităţi. Acesta a participat la numeroase proteste anti vaccinare şi chiar la un moment dat a negat pandemia.

Bogdan Stanoevici a murit în urma infectării cu COVID-19

Bogdan Stanoevici a murit la scurt timp după ce starea de sănătate se agravase. Actorul era bolnav de COVID-19 și se afla deja la Terapie Intensivă.  Stanoevici era un contestatar al măsurilor de protecţie împotriva infectării cu SARS-CoV-2 şi era în prima linie a protestatarilor antimască în urmă cu câteva luni.

Conform unor surse, fostul ministru se afla în spital din noiembrie 2020, iar în decembrie fusese intubat. Totuşi, în pofida faptului că medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă, viaţa acestuia nu a mai putut fi salvată.  Acesta am murit la un spital din București.

Comentarii
  • Mei femeie sunt locuri la Institutul de Psihiatrie te rugam sa vii urgent ca sa beneficiati de consult si tratament de specialitate. Nu putem tolera asemenea persoane care fac parte din Parlament si care voteaza legi pentru noi. Te rog sa te tratezi cat mai grabnic

  • S-a vindecat de COVID CHINEZESC pe 8 decembrie dar covidul i-a afectat plamanul dupa vindecare nu a mai putut fi stabilizat. Deci nu a murit de Covid!Se intampla si la multi altii dupa vindecare de COVID CHINEZESC PALMANUL ramane cu sechele, mortii ma-tu China cu virusul tau ucigas cum draku l-ai facut ca ne ucide asa rau si cand dracu mai dispare virusul chinezesc cand dispare china criminala din lume, cand? cand? cand? asta nu e viata sa traiesti cu teroare de virus si frica de moarte si apoi o leguma post-covid, milioane de bombe pe China ft mortii ma-ti killer partid comunist nebun

  • Madam Pop, atitudine si comportament de mahalagioaica, le stie si le cunoaste pe toate, dar „renumitul doctor”, supranumit, ar fi corect si de bun simt, sa-si aplice cunostintele dobandite in profesia si specializarea ei. Cand su cum profeseaza daca zilnic apare la TV, presa, etc. ? Prezenta peste tot, dar fara sa profeseze, a…muncesc rezidentii, dr tineri ptr ea…platiti cu ” 2 ” lei?

Adauga un comentariu