National

Trupul neînsufleţit al unei fetiţe de doar câteva luni a fost găsit la groapa de gunoi din Oraviţa

Publicat: 20 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Trupul neînsufleţit al unei fetiţe de doar câteva luni a fost găsit la groapa de gunoi din Oraviţa
Trupul neînsufleţit al unei fetiţe de doar câteva luni a fost găsit la groapa de gunoi din Oraviţa

O descoperire șocantă a fost făcută în județul Caraş-Severin. Trupul neînsufleţit al unei fetiţe de doar câteva luni a fost găsit, luni, într-o pungă, la groapa de gunoi a oraşului Oraviţa

Potrivit expressdebanat.ro, trupul fetiţei a fost găsit, luni seară, la groapa de gunoi din Oraviţa, după ce un bărbat ar fi sesizat Poliţia, în acest caz.

Poliţiştii au deschis o anchetă

Trupul fetiţei ce pare a avea doar câteva luni, va fi suspus autopsiei în urma căreia se va stabili exact vârsta, precum şi cauza decesului. De asemenea, trupul a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cine sunt părinţii micuţei şi cum a ajuns trupul acesteia, la gunoi.

Povestea fetiţei abandonate în câmp, la Sibiu, după ce mama s-a certat cu iubitul

Reamintim că un bebelus a fost găsit într-o localitate din Sibiu, abandonat într-un şanţ. Bebelușul a fost găsit de trei angajaţi ai primăriei, care, în drum spre muncă, au zărit o mânuţă care se mişca în şanţ, chiar la primele ore ale dimineții.

„În timp ce veneam, în locul acesta, am văzut ceva că se mişca, am zis să ne oprim să vedem ce se întâmplă. Era un bebeluş cu o sticluţă de lapte lângă el. Era aşezat fix aici, şi sticla plină lângă el”, spune Neluţu Anca, angajat al primăriei.

Angajații au luat bebelușul din șanț și au plecat cu el spre primărie, însă de drum a apărut și mama fetiței care iniţial a refuzat să recunoască fapta pe care a făcut-o.

„Era o doamnă care mergea, am întrebat-o dacă cumva nu e ea mama copilului, a zis că nu e. Mi-am dat seama că nu e de pe la noi, am insistat, i-am zis că dacă nu spune adevărul e posibil să facă puşcărie şi, atunci, a zis: da, domnule, e copilul meu”, a mai povestit angajatul Primăriei din Şeica Mare.Femeia locuieşte într-un sat din apropiere, iar după o ceartă cu iubitul, a decis să plece de acasă.

Mama bebelușului eiscă să fie decăzută din drepturile părinteşti

Se pare că mama copilului locuia în altă localitate, dar ajunsă în alt sat, şi-a abandonat copilul pe marginea drumului. Din fericire, fetița a fost găsită la timp și a fost salvată, este internată la spital cu infecţie respiratorie, dar medicii spun că nu este în pericol.

De asemenea, Poliţia Sibiu a demarat o anchetă pentru abandon în familie şi rele tratamente aplicate minorului. Reprezentanţii Protecţiei Copilului Sibiu anunţă că vor solicita decăderea din drepturile părinteşti ale mamei, care spune că e de acord cu acestă decizie, pentru că oricum nu mai voia să se ocupe cu creşterea copilului.

Mama bebelușului are 22 de ani și riscă să fie decăzută din drepturile părinteşti, după ce a fost găsită de autorităţile localee

Adauga un comentariu