Sport

Tudor Băluță are o nouă echipă! A fost împrumutat de Brighton în Olanda până la finalul sezonului

Publicat: 18 ian. 2020

Tudor Băluță (20 de ani) este noul jucător al olandezilor de la ADO Den Haag. Acesta va fi împrumutat până la finalul sezonului de Brighton, formație pentru care nu a evoluat în Premier League. Site-ul olandez vi.nl a anunțat transferul internaționalului român, a cincea achiziție a clubului ADO Den Haag în această iarnă.

„Băluță este deja a cincea achiziție a celor de la Ado în această iarnă. Sam Stubbs, George Thomas, Laurens De Bock și Mick van Buren au vizitat deja Kyocera Stadium”, menționează sursa citată.

În acest moment, mai lipsește doar anunțul oficial al clubului olandez.

Mijlocașul crescut de Viitorul se poate lăuda cu un singur meci în tricoul primei echipe a celor de la Brighton. Pe 25 septembrie, Băluță era integralist într-un meci de Cupa Ligii Angliei, pierdut de Brighton cu Aston Villa, scor 3-1.

Gigi Becali l-a vrut și el pe Tudor Băluță

Becali a dezvăluit în urmă cu ceva timp, că a dorit să-l achiziționeze pe tânărul mijlocaș, dar s-a lovit de refuzul acestuia.

„Îmi place foarte mult de Băluță, cel mai mult îmi place de el. Am vrut să-l iau. Hagi l-a dat cu două milioane, eu am zis că le dau trei, dar nu a vrut să vină. Nu a vrut el, băiatul, a zis că nu vine în România. Băluță e stâncă, e piatră, nu poate nimeni să treacă de el. Nu are voie să lipsească din echipa națională”, a spus Becali pentru Digi Sport.

2,9 milioane de euro a plătit Brighton pentru transferul lui Băluță de la Viitorul.loading...

Adauga un comentariu