Cancan

Tudor Chirilă are o iubită superbă și se mândrește cu cei doi copii. Cum este celebrul artist în ipostaza de tată

Publicat: 31 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tudor Chirilă are o iubită superbă și se mândrește cu cei doi copii. Cum este celebrul artist în ipostaza de tată
Tudor Chirilă se declară un bărbat împlinit alături de iubita lui și se mândrește cu cei doi copii.

Energicul actor și cântăreț Tudor Chirilă are o iubită superbă și se mândrește cu cei doi copii. Acesta se bucură din plin de viață la vârsta de 48 de ani și este extrem de apreciat de publicul autohton. Tudor Chirilă a fost mereu în atența publicului având în vedere trecutul amoros controversat, dar și scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului.

Dincolo de lumina reflectoarelor și de celebritate, Tudor Chirilă este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia Mâzgan, femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit doi copii. Iată cum este celebrul artist în ipostaza de tată.

Tudor Chirilă are doi copii și o iubită superbă

Rebelul artist Tudor Chirilă este apreciat de publicul autohton și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Sincer și dezinvolt, acesta a provocat de nenumărate ori controversse și discuții aprinse în showbiz-ul autohton după ce și-a exprimat punctul de vedere cu privire la diferite aspecte sociale, politice sau economice din țara noastră.

Mai mult, Tudor Chirilă are un trecut amoros scandalos, iar poveștile de dragoste și despărțirile de fostele iubite l-au propulsat în atenția publicului. În prezent, Tudor Chirilă se bucură din plin de viața de familie și se declară un bărbat împlinit alături de iubita sa, Iulia Mâzgan. Cei doi formează un cuplu din 2012 și au împreună doi băieți de care sunt tare mândri.

Artistul este extrem de discret când vine vorba de planul personal și vorbește de puține ori despre femeia care i-a cucerit inima.

,,Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită.”, a declarat Tudor Chirilă.

Acesta se bucură din plin de viața de familie și de rolul de tătic. Tudor Chirilă a dezvăluit că are parte de multe provocări de când este tatăl a doi băieți, dar se descurcă de minune alături de iubita lui.

Un alt artist care are o familie frumoasă este Edward Sanda. La vârsta de 24 de ani, acesta are o căsnicie fericită alături de Cleopatra Stratan, iar pe plan profesional se bucură de un succes impresionant. Și celebra actriță Diana Dumitrescu se declară o femeie împlinită lângă actualul soț, după ce a trecut prin momente extrem de grele în viața privată.

Cum se descurcă celebrul artist în ipostaza de tată

Tudor Chirilă este cunoscut de public drept un artist energic, sincer și rebel. Acesta este extrem de deschis când vine vorba de cariera sa, dar altfel stau lucrurile în ceea ce privește planul personal.

Artistul este discret și rezervat în declarații atunci când este întrebat de viața de familie. Tudor Chirilă a încercat să își țină familia departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, celebrul actor și cântăreț și-a deschis sufletul și a dezvăluit cum este el în rolul de tată, dar și prin ce provocări trece de când are doi băieți.

,,De multe ori când explodez îmi cer scuze și deja am primit un răspuns de la unul dintre copii: ‘Da, da, știam că o să vii să-ți ceri scuze.’, foarte intuitiv. Noi avem o relație foarte ok, doar că oricine e pus la încercare. Eu cred că e foarte important să le arăți copiilor că și tu greșești.

Ei poate tind să spună că tu nu ai dreptate, dar dacă tu zici: ‘Fă așa pentru că așa am zis eu.’, tu impui cu pumnul în gură faptul că tu ești o autoritate care știe mai bine. Bă, și culmea, că nu știm mai bine, nu știau nici părinții noștri și se tot evoluează. Eu mă uit în timp și îmi aduc aminte de durerile de când mă trăgeau de ureche și îmi dau seama că nu mai poți accepta asta acum, dar noi cam așa am crescut.”, a mărturisit artistul.

Tudor Chirilă se declară un bărbat împlinit alături de iubita lui și se mândrește cu cei doi copii. Celebrul artist are o carieră de succes și se bucură de aprecierea publicului autohton.

Adauga un comentariu