Cancan

Edward Sanda, carieră de succes la o vârstă surprinzătoare. Ce secrete ascunde celebrul artist 

Publicat: 13 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Edward Sanda carieră de succes la o vârstă surprinzătoare. Ce secrete ascunde celebrul artist 
La vârsta de 24 de ani, Edward Sanda are o carieră de succes și o soție frumoasă de care este tare mândru.

Este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din lumea muzicală românească, însă puțini sunt cei care știu ce vârstă are Edward Sanda. Acesta se bucură de succes, remarcându-se pe scena artistică de la o vârstă fragedă. Cu toate că și-a construit o carieră impresionantă la o vârstă neașteptată, acesta s-a confruntat cu mai multe situații dificile care i-au schimbat definitiv viața. Iată ce secrete ascunde celebrul artist.

Edward Sanda demonstrează că succesul nu ține cont de vârstă

La vârsta de 24 de ani, Edward Sanda se bucură de celebritate și de aprecierea unui public numeros. Tânărul artist s-a remarcat de la primele apariții pe scenă, iar piesele sale s-au dovedit a fi de un real succes. Mai mult, stilul inconfundabil și sinceritatea debordantă au cucerit imediat inimile admiratorilor și colegilor de breaslă.

Puțini sunt cei care știu că partenerul de viață al Cleopatrei Stratan a fost susținut la începutul carierei de celebrul cântăreț Randi. Din mărturisirile lui Edward Sanda, se pare că îndrăgitul compozitor Randi l-a adus în echipa „Famous Production” și au lucrat împreună la mai multe piese muzicale.

Edward Sanda a colaborat cu mai mulți artiști celebri, printre care și frumoasa Ioana Ignat. Piesele lor au făcut furori, iar videoclipurile au adunat milioane de vizualizări. Piesa de debut a artistului, „Doar pe a ta”, cântată împreună cu Ioana Ignat, l-a propulsat în atenția publicului. Ulterior, au apărut și alte colaborări muzicale la fel de apreciate de fanii tânărului cântăreț.

Edward Sanda a mărturisit în cadrul unui interviu că este împlinit pe plan profesional, dar și personal. Acesta este căsătorit cu frumoasa Cleopatra Stratan, cei doi trăind o poveste de dragoste ca în filme. 

Anunțul făcut în presă că se vor căsători i-a surprins la vremea respectivă pe fani, dar și pe colegii de breaslă. Extrem de îndrăgostiți, Edward Sanda și Cleopatra Stratan își anunțau admiratorii că își vor întemeia împreună o familie. Cei doi au avut o nuntă spectaculoasă, iar printre invitați s-au numărat artiști celebri din România.

Edward Sanda a mărturisit în cadrul unui interviu cum a cunoscut-o pe celebra Cleopatra Stratan, dar și cum a evoluat povestea lor de iubire.

„Am avut un șoc frumos. Atunci s-a aprins marea flacăra care nu se va stinge niciodată. A fost dragoste la prima vedere. Noi eram bine înainte de a fi împreună, noi semănăm foarte tare sufletește și nu are cum să nu fie bine.

Ea mi-a zis că tatăl ei a simțit că noi vom fi împreună cu un an în urmă că noi să formăm un cuplu.”, a declarat soțul Cleopatrei Stratan.

Cine este Edward Sanda

La vârsta de 24 de ani, Edward Sanda parcă a descoperit cheia succesului. Tânărul cântăreț are succes în muzică, este extrem de activ pe rețelele de socializare și are un număr impresionant de urmăritori. 

Lucrurile nu stau diferit pe plan personal, acesta fiind extrem de fericit alături de frumoasa și talentata lui soție. Cleopatra Stratan este partenera lui de viață, iar relația dintre ei este una demnă de filmele romantice. Frumoasa artistă a fost cerută în căsătorie de Edward Sanda în ziua în care a împlinit 18 ani.

Dincolo de faimă și realizările pe plan profesional, Edward Sanda a trecut prin momente grele în trecut. Dacă pe plan profesional a muncit enorm pentru a ajunge celebru, viața privată a fost marcată de un eveniment tragic.

Edward Sanda a mărturisit că moartea primei lui iubite i-a produs multă suferință, artistul trecând printr-un șoc. Susținerea din partea familiei și a prietenilor l-a ajutat să meargă mai departe și să aibă curajul să iubească din nou.

”Prima dată m-am îndrăgostit în clasa a opta. Am avut o poveste de dragoste adevărată. Mi-aș fi dorit să fie de lungă durată, dar, din păcate, ea s-a ridicat la cer. În timp ce făcea duș a murit de la nu știu ce gaze. Când am aflat, n-am dormit în noaptea aceea, am fost în șoc, trebuia să ne întâlnim. Iar după aceea, oamenii din jurul meu m-au susținut și așa am putut trece peste ușor, ușor.”, a declarat tânărul artist în cadrul unei emisiuni.

La vârsta de 24 de ani, Edward Sanda are o carieră de succes și o soție frumoasă de care este tare mândru. Artistul își surprinde fanii cu piesele muzicale, dar și cu aparițiile publice alături de partenera lui de viață, frumoasa Cleopatra Stratan.

Adauga un comentariu