Actualitate

Tudor Chirilă le oferă celor doi copii o educație strictă. Ce a făcut când băieții au cerut telefoane

Publicat: 20 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tudor Chirilă le oferă celor doi copii o educație strictă. Ce a făcut când băieții au cerut telefoane
Tudor Chirilă este foarte discret în ceea ce privește viața personală și familia sa

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan au doi copii cărora le oferă o educație strictă și pe care evită să-i expună pe rețelele de socializare. După cum se știe, artistul este destul de discret în ceea ce privește viața de familie. Recent, Tudor Chirilă a povestit că s-a confruntat cu o problemă după ce băieții i-au cerut telefoane mobile.

De 10 ani, antrenorul de la „Vocea României” și iubita sa Iulia Mîzgan își trăiesc povestea de dragoste. Cei doi sunt părinții a doi băieți, însă evită să-i expună pe rețelele de socializare sau la diferite evenimente. Recent, artistul a povestit că cei doi băieți și-au exprimat dorința de a avea telefoane mobile, iar răspunsul lui a fost surprinzător.

Tudor Chirilă le oferă celor doi copii o educație strictă

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan formează un cuplu de aproximativ 10 ani, iar în 2014, cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Atunci, partenera artistului a adus pe lume un băiețel, iar doi ani mai târziu, familia acestora s-a mărit cu încă un membru, spre bucuria celor doi părinți. Antrenorul de la „Vocea României” este destul de discret când vine vorba despre viața personală și, mai ales, despre copiii săi. Însă, în urmă cu ceva timp, solistul susținea că și-ar dori ca cei mici să-i calce pe urme sau să lucreze într-un domeniu care îi pasionează.

Cântărețul a recunoscut că este destul de greu să se împartă între viața de familie și cea profesională. Recent, acesta a povestit o întâmplare amuzantă din familia sa, având în vedere că cei mici se află la vârsta curiozităților și întrebărilor. Antrenorul de la „Vocea României” a relatat un dialog pe care l-a avut cu cei doi fii ai săi, atunci când aceștia și-au exprimat dorința de a avea telefoane mobile.

„La școala copiilor mei s-a pus la un moment dat întrebarea «ce vă place?/ce nu vă place?» La școală, la părinți, la mediu, la context și așa mai departe. Foarte mulți copii au spus că «nu ne place că părinții noștri stau foarte mult pe telefon». Adică ăsta e, cumva, și exemplul pe care noi îl dăm lor. Telefoanele au devenit niște calculatoare portabile, iar eu le spun mereu copiilor mei când mai aduc vorba, pentru că din păcate văd alți copii de vârsta lor, 8 ani, 6 ani, cu telefoane până la școală, pentru că nu au voie cu telefoane în clasă, dar îi văd până la școală și mă întreabă: «dar noi când o să avem telefon?».

Voi, telefon o să aveți și mâine. «Aaa, păi dă-ni-l pe al tău». Nu, nu, ăla e calculator. Calculator o să aveți mai târziu. Dacă vreți telefon, Nokia 1611, alea vechi de ani de zile. Ia cărămida cu antenă, pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală. Și vezi ce faci cu el. Că, de fapt, nu este vorba despre telefon, este vorba despre tot ce aduce: este vorba despre social media, aplicații, jocuri, poze și scrolling”, a povestit Tudor Chirilă.

„Copiii mei sunt foarte liberi și sociabili”

Într-un interviu pentru Viva!, artistul a susținut că preferă să desfășoare activități în aer liber cu copiii săi și își dorește ca aceștia să-și dezvolte spiritul creativ.

„Ne place să ieșim cât mai mult, ieșim cu bicicletele, ieșim pe munte, vreau să-i inițiez pe copiii mei în cât mai mult din ce înseamnă experiență montană, încercăm să petrecem mult timp în aer liber. Eu alerg destul de mult cu ei și inventăm tot felul de jocuri bazate doar pe o minge sau niște cărămizi”, a mai susținut Tudor Chirilă.

Adauga un comentariu