Cultural

Iulia Mîzgan are o familie frumoasă și se mândrește cu partenerul ei de viață. Ce spune Tudor Chirilă despre femeia care i-a cucerit inima

Publicat: 21 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia Mîzgan are o familie frumoasă și se mândrește cu partenerul ei de viață. Ce spune Tudor Chirilă despre femeia care i-a cucerit inima
Iulia Mîzgan are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de copii și de partenerul ei de viață.

Iulia Mîzgan are o familie frumoasă și se mândrește cu partenerul ei de viață. Aceasta este extrem de discretă când vine vorba de planul personal și este atentă la fiecare apariție publică. Iubita celebrului artist Tudor Chirilă se bucură din plin de rolul de mamă și se declară o femeie împlinită. Iulia Mîzgan are o afacere de succes și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Iată ce spune Tudor Chirilă despre femeia care i-a cucerit inima.

Iulia Mîzgan are o familie frumoasă și se mândrește cu partenerul ei de viață

Iulia Mîzgan și Tudor Chirilă formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de mulți ani, iar de când au devenit părinți viața lor s-a schimbat complet. Dacă pe Tudor Chirilă îl cunoaște toată lumea, iubita sa este o prezență rară în lumina reflectoarelor.

Iulia Mîzgan se dedică familiei sale, însă preferă să fie cât mai departe de lumea mondenă. Aceasta deține o afacere profitabilă și lucrează în marketing. Iubita lui Tudor Chirlă are 38 de ani și este originară din Bistrița, dar locuiește de mulți ani în București. Iulia Mîzgan și Tudor Chirilă au împreună doi copii superbi, de care sunt tare mândri.

Tudor Chirilă este extrem de discret când vine vorba de femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit doi copii. Artistul vorbește de puține ori despre viața sa privată, dar are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui parteneră.

,,Este o femeie iubitoare, este o frumusețe și, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă și fericită.”, a declarat artistul.

Un alt cuplu îndrăgit de public este cel format din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Cei doi nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre și au planuri mărețe de viitor.

Ce spune Tudor Chirilă despre provocările vieții de familie

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan trăiesc de mulți ani o frumoasă poveste de dragoste și radiază de fericire împreună. Aceștia au doi băieți de care sunt tari mândri. Artistul a dezvăluit cum se înțelege cu cei doi copii ai săi și cum reușește să îmbine profesia cu viața de familie.

,,Copiii mei sunt foarte liberi și sociabili, dar înțeleg foarte bine și conceptul de „regulă. Am stabilit cu toții niște reguli și ei au încercat să le respecte. De multe ori ne-am mulțumit cu încercatul, dar a ieșit bine, într-un final. (…) Ne place să ieșim cât mai mult, ieșim cu bicicletele, ieșim pe munte, vreau să-i inițiez pe copiii mei în cât mai mult din ce înseamnă experiență montană, încercăm să petrecem mult timp în aer liber.

Mi-aș încuraja copiii copiii către artă, pentru că ea te eliberează. Nu trebuie să confundăm faptul că este greu cu aspirațiile pe care ți le dă ea. I-aș încuraja. Nu cred că voi crește niște copii care să-și dorească să rupă ușa la ora 17:00. Mie nu-mi plac oamenii care rup ușa la ora 17:00. Mie îmi plac ăia pentru care munca e o pasiune și care nu simt că la 17:00 au obosit și trebuie să se ducă la bere. Dacă le place să muncească, să muncească în continuare. Munca nu trebuie să fie o corvoadă. Eu asta le spun copiilor mei în fiecare zi deja.”, a mărturisit artistul.

Iulia Mîzgan are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de copii și de partenerul ei de viață. Iulia Mîzgan și Tudor Chirilă formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

Adauga un comentariu