Prima pagină » Cultural » Tudor Chirilă, primul mesaj după ce s-au afișat rezultatele de la VOT. „N-a furat, dar …”. 

Tudor Chirilă, primul mesaj după ce s-au afișat rezultatele de la VOT. „N-a furat, dar …”. 

10 iun. 2024, 14:35,
BZI.ro, în Cultural

Tudor Chirilă a transmis un mesaj foarte critic cu câteva ore înainte de a se afla rezultatele votului din 9 iunie 2024. În ziua de duminică, 9 iunie 2024, au avut loc primele alegeri din acest an, și anume alegerile locale și cele pentru Parlamentul European.

Alegerile locale din România au vizat alegerea consilierilor locali, a președinților consiliilor județene și a primarilor.

Astfel, Nicușor Dan a obținut o victorie clară la Primăria Capitalei, acumulând peste 40% din voturi, în timp ce alianța PSD-PNL a câștigat alegerile pentru Parlamentul European.

Tudor Chirilă, primul mesaj după ce s-au afișat rezultatele de la VOT

Tudor Chirilă este una dintre persoanele publice care și-au manifestat spiritul civic, îndemnându-și fanii să participe în număr mare la vot. Cu câteva ore înainte de anunțarea rezultatelor, artistul a publicat pe rețelele de socializare un mesaj foarte critic referitor la numărul de persoane din România care votaseră până atunci.

„În acest moment, prezența la vot este cam aşa: ruralul conduce, iar urbanul dezamăgește. Oamenii din orașe nu ies la vot. Și nu ne mai întrebăm de ce, doar suntem un pic dezamăgiți de faptul că în rural pare mai conștientizată importanța prezenței la vot față de urban, care ar trebui să fie mai independent în a estima importanța alegerilor. Trist, foarte trist”, a transmis Tudor Chirilă, pe Facebook.

Mai mult decât atât, după ce a aflat că Nicușor Dan a câștigat titlul de primar al Capitalei, a transmis un nou mesaj:

„N-a furat, dar a şi făcut”, a scris Tudor Chirilă.

Dana Budeanu, după ce Nicușor Dan a câștigat al doilea mandat

Gabriela Firea, candidatul PSD, a ocupat locul al doilea, cu 24% din voturi. În direct la România TV, Dana Budeanu a afirmat că Nicușor Dan a fost votat de „bucureștenii spălați pe creier„. Criticul de modă consideră că susținătorii actualului primar își bazează votul pe influența internetului.

“Votanții din București sunt niște nobiluți, suferă de nobilism, care votează de dreapta indiferent cine e de dreapta pentru că sunt spălați pe creier. La Cluj se votează de dreapta. Ăla așa cum e el, face lucruri. Ăla dacă nu făcea la Cluj ce-a făcut, nu mai ieșea niciodaă. În București, oamenii sunt fericiti cu sobolani, cu parcuri care cad pe ei, cu infrastructura 0, cu făcut nimic de când a plecat Firea pana azi. Asadar. Bucureștiul e o masă de spălați pe creier care votează de pe net”, a spus Dana Budeanu.

Cu doar câteva ore înainte de finalizarea votului, Tudor Chirila a transmis un mesaj tranșant cu privire la situația alegerilor din acel moment.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *