Stiri si curiozitati

Tunsori față ovală: Cele mai îndrăznețe look-uri pentru 2022

Publicat: 04 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tunsori față ovală Cele mai îndrăznețe look-uri pentru 2022
O formă de față ovală este listată de specialiști ca față universală

Atunci când alegi un nou look trebuie să știi care sunt cele mai actuale tunsori pentru față ovală. Coafura este cel mai important pas în crearea unei imagini individuale. Alegerea ei depinde în întregime de forma și trăsăturile feței, precum și de structura părului. Culoarea părului joacă un rol important, deoarece tonurile închise reduc vizual forma feței, iar tonurile deschise îi pot sublinia trăsăturile ideale.

De cele mai multe ori, motivul unei tunsori sau coafuri nepotrivite nu se datorează întotdeauna abordării neprofesionale a unui specialist. O tunsoare, ca și machiajul, trebuie să respecte pe deplin fiziologia unei femei. Înainte de a alege o anumită coafură, este necesar să stabiliți ce tip de față aveți, astfel încât să nu existe dezamăgiri în viitor.

femeie cu fata ovala tunsa
„Cessun” este o tunsoare atractivă și neobișnuită, care arată ca o pălărie

Tunsori față ovală: Cum să-ți alegi coafura perfectă

O formă de față ovală este listată de specialiști ca față universală. Aproape orice coafură este potrivită pentru această formă fără nicio restricție. Însă, există și mici erori. Unele femei au frunte mare sau nas lung, care pot fi corectate cu ajutorul unei tunsori potrivite.

O față ovală este oarecum asemănătoare cu un ou inversat. În partea inferioară, există o îngustare și alungire. Caracteristicile feței nu sunt nici mari, nici mici, ci în cea mai mare parte medii. Un număr mare de stiluri și coafuri sunt potrivite pentru această formă, subliniind perfect trăsăturile faciale atractive. La femeile cu alte forme ale capului, atunci când aleg o anumită coafură, styli-știi încearcă să-și aducă trăsăturile feței cât mai aproape de un oval.

Atunci când alegi lungimea unei tunsori feminine, trebuie să acorzi atenție gâtului. Dacă ți se potrivește, atunci poți alege orice lungime de păr. În caz contrar, experții sfătuiesc să eviți tunsorile scurte și tunsorile deasupra nivelului bărbiei. Astfel de coafuri nu numai că deschid, ci și subliniază fața inferioară și gâtul.

o femeie blonda tunsa
Atunci când alegi diverse tunsori pentru față ovală trebuie să ții cont de mai multe reguli pentru a scoate în evidență atuurile tale

Dacă proprietarul unei fețe ovale nu vrea să petreacă mult timp și efort pentru coafare, poți alege o tunsoare pe păr scurt. Această lungime a părului vă permite să economisești o mulțime de bani. Tunsorile pentru părul scurt nu necesită coafare și prea multe produse pentru îngrijire.

Sfaturile hair-styli-știlor pentru a alege un look perfect

Tunsorile scurte nu sunt potrivite pentru o față rotunjită, deoarece o fac vizual mai mare. Parul scurt este considerat ideal pentru femeile cu fața ovală. Tunsorile tip bărbătești sunt, de asemenea, solicitate, acestea sunt capabile să ofere întregii imagini mai multă tinerețe.

femeie cu fata ovala tunsa
De cele mai multe ori, motivul unei tunsori sau coafuri nepotrivite nu se datorează întotdeauna abordării neprofesionale a unui specialist

Dacă vrei să arăți mai original, poți acorda atenție tunsorii pixie. Secretul ei constă într-un aspect ușor neglijent. Tunsoarea nu necesită o îngrijire perfectă, deoarece aceasta va arăta mai bine într-un aspect ciufulit. Această variație vă permite să distrageți atenția de la trăsăturile feței greșite.

„Cessun” este o tunsoare atractivă și neobișnuită, care arată ca o pălărie. Această coafură nu necesită îngrijire zilnică, ceea ce este foarte important în lumea modernă. Atunci când alegi o tunsoare scurtă, trebuie să ai în vedere că o astfel de coafură este potrivită pentru acele femei care sunt înzestrate de natură cu o formă ideală a corpului. Această dimensiune a părului își concentrează atenția asupra parametrilor corpului. Este mai bine ca fetele slabe și înalte să refuze o astfel de tunsoare, coafura va alungi vizual înălțimea.

Atunci când alegi diverse tunsori pentru față ovală trebuie să ții cont de mai multe reguli pentru a scoate în evidență atuurile tale. De cele mai multe ori, posesoarele unei astfel de formă a feței preferă tunsoarea în cascadă. Aceasta este considerată cea mai versatilă, fiind de câteva sezoane în topul preferințelor. Look-ul creează volum la rădăcini sau pe toată lungimea părului.

colaj mai multe femei cu fata ovala tunse
O față ovală este oarecum asemănătoare cu un ou inversat
Adauga un comentariu