Stiri si curiozitati

Tunsori în scări cu breton filat: Cea mai în trend coafură pentru anul 2022

Publicat: 03 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tunsori în scări cu breton filat Cea mai în trend coafură pentru anul 2022
Această tunsoare va simplifica procesul de coafare

Pentru a da volum buclelor, optează pentru tunsori în scări cu breton filat. Această tunsoare va simplifica procesul de coafare. Este potrivită pentru a reîmprospăta aspectul părului fără a apela la schimbări drastice și fără a sacrifica lungimea.

Tunsorile în scări cu breton sunt o opțiune foarte actuală și pentru anul 2022. Numele acestei tunsori extrem de populare vorbește de la sine. Astfel, tunsoarea presupune crearea unor „pași” în păr. Meșterul tăie fiecare șuviță astfel încât să fie puțin mai lungă, cu 2-3 mm, decât precedenta. Capetele părului în această tehnică formează fie o linie ovală netedă. Aceasta tunsoare este foarte actuală și potrivită pentru femeile cu fața ovală deoarece arată ușor neglijentă, parcă ar fi ruptă.

femeie tunsa in scari cu breton filat
Tunsorile în scări cu breton sunt o opțiune foarte actuală și pentru anul 2022

Tunsori în scări cu breton filat: Cum să arăți modern indiferent de sezon

Tunsoarea în scări arată bine atât fără breton, cât și cu breton filat. Astăzi este la modă, șuvițele laterale până la pomeți. De asemene, aceasta coafură se privește extrem de bine atât pe femeile vopsite în brunet, cât și pe femeile cu părul deschis la culoare. Trebuie să știi că dacă ai parul de lungime medie, cele mai scurte șuvițe vor ajunge până la bărbie.

Această coafură are o serie de avantaje. Scara pe părul de lungime medie permite nu doar schimbarea look-ului aproape în întregime, dar și rezolvarea mai multor probleme. De asemenea, coafura se adaptează sub orice machiaj și coafură. Doar o coafură nu se privește tocmai armonios cu această tunsoare, mai exact coada de cal.

Cel mai mare avantaj al coafurii este faptul că creează un nou look, lăsând lungimea neschimbată. Schimbarea imaginii fără a sacrifica lungimea părului este un avantaj important al tunsorii. De asemenea, tunsoarea oferă volum părului.

colaj doua femei tunse in scari cu breton filat
Scara pe părul mediu este foarte ușor de coafat

Cel mai mare avantaj al tunsorii: De ce să optezi pentru această coafură

Datorită tehnicii de tăiere în trepte, scara permite să creezi un volum spectaculos, care se păstrează chiar și fără produse speciale. Tunsoarea este o bază excelentă pentru experimentarea cu vopsitul. Fie că optezi pentru evidențiere, balayage sau ombre, look-ul tău va arăta excepțional. Chiar și colorarea deschisă a mai multor fire sau vârfuri vă permite să creați un joc frumos de lumină pe bucle.

Scara pe părul mediu este foarte ușor de coafat. Dacă modul tău de viața este unul activ și nu ai timp pentru a coafa părul, optează pentru această tunsoare. Scările vor arăta mereu foarte fresh, oferind volum. Pentru a arăta absolut superb este suficient să spălați și să uscați părul. Important este să nu suferi de unele probleme ale scalpului, astfel riști ca tunsoarea să arate neîngrijit.

Iar dacă părul tău este unul sănătos, firele de păr vor cădea perfect de la sine. De asemenea, este extrem de ușor să-ți faci bucle romantice. De exemplu, răsucind firele umede în mai multe codițe și uscându-le cu un uscător de păr vei obține o coafură ca la salon.

femeie tunsa in scari cu breton filat
Cel mai mare avantaj al coafurii este faptul că creează un nou look

Diferența dintre tunsoarea în scări și cea cascadă

În ciuda faptului că tunsoarea cascadă și scara sunt la fel de populare, ambele tunsori apărând la sfârșitul anilor 80. Acestea, diferă semnificativ în tehnica de execuție. Când meșterul efectuează o cascadă, acesta creează o tranziție în mai multe etape de la șuvițele scurte la cele lungi. Iar diferența dintre cel mai scurt și cel mai lung păr este foarte semnificativă.

Iar dacă în cazul tunsorii de tip scară lungimea începe să crească de la bărbie, atunci în cazul tunsorii în cascadă, lungimea crește deja de la coroană.

Principala diferență în aceste tunsori este starea de spirit pe care o creează. Specialiștii spun că scara este mai romantică, feminină, casual și versatilă. Iar cascada este un look mai ascuțit, mai provocator, fiind o tunsoare inspirată din coafurile extreme ale epocii punk.

Cu siguranță, tunsorile în scări cu breton filat sunt potrivite femeilor de orice vârsta. Atât tinerele, cât și doamnele pot aborda această coafură. Tunsoarea îți va completa perfect chipul și ochii, de asemenea, fiind potrivită pentru majoritatea stilurilor vestimentare.

colaj doua femei tunse in scari cu breton filat
Tunsoarea în scări arată bine atât fără breton, cât și cu breton filat

 

Adauga un comentariu