Sport

Turneul de la Roland Garros, care este programat să înceapă luna viitoare, ar putea fi amânat pentru al doilea an la rând din cauza pandemiei

Publicat: 05 apr. 2021
Turneul de tenis de la Roland Garros
Roxana Mărăcineanu, ministrul delegat al Sporturilor din Franța, a declarat că este posibil ca turneul de la Roland Garros de luna viitoare să fie amânat.

Singurul turneu de Grand Slam anulat complet din cauza pandemiei a fost Wimbledon 2020. Organizatorii turneului britanic au anunțat că anul acesta este exclus ca turneul să mai fie anulat.
Roxana Mărăcineanu, ministrul delegat al Sporturilor din Franța, a declarat că este posibil ca turneul de la Roland Garros de luna viitoare să fie amânat. În acest an, turneul de la Paris este programat pentru perioada 17 mai – 6 iunie. Anul trecut, competiția a avut loc fără spectatori în tribune în perioada 27 septembrie – 11 octombrie.

„Amânarea turneului de la Roland-Garros este o posibilitate discutată cu organizatorii turneului. Suntem în discuții cu ei pentru a vedea dacă trebuie să schimbăm data pentru ca aceasta să coincidă cu posibila reluare a tuturor marilor evenimente”, a declarat aceasta pentru France Info.

Singurul turneu de Grand Slam anulat complet din cauza pandemiei a fost Wimbledon 2020

Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, a fost și el amânat cu 3 săptămâni din cauza pandemiei. În cele din urmă, competiția s-a desfășurat în condiții optime cu un număr limitat de spectatori în tribune.
Singurul turneu de Grand Slam anulat complet din cauza pandemiei a fost Wimbledon 2020. Organizatorii turneului britanic au anunțat că anul acesta este exclus ca turneul să mai fie anulat. Marea Britanie este una dintre țările cele mai avansate din punct de vedere al vaccinării populației în fața noului virus, aproape jumătate din populație fiind deja vaccinată.




Adauga un comentariu