Cancan ultimă oră

Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tzancă Uraganu gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră pentru nepoțelul său care a murit
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit

Nepotul lui Tzancă Uraganu, Lucas, s-a stins din viață în urmă cu câteva săptămâni, după o lungă luptă cu o boală cruntă. A fost multă durere în familia lui după tragedie, dar amintirea lui va rămâne veșnic în sufletele lor. Tzancă Uraganu face un gest impresionant în memoria lui. Iată ce promisiune a făcut!

Tzancă Uraganu și Alina Marymar au suferit foarte mult după moartea lui Lucas. Nepotul lor s-a stins din viață din cauza unei boli crunte și a lăsat multă durere în sufletele tuturor celor care l-au iubit și i-au fost aproapte. Această perioadă prin care trece familia lui Lucas acum este foarte dificilă.

Ce gest face Tzancă Uraganu, în memoria lui Lucas

Alina Marymar și Tzancă Uraganu au avut o relație foarte apropiată cu Lucas, motiv pentru care moartea lui i-a copleșit de durere. Manelistul a luat o decizie impresionantă, respectiv de a compune o melodie special pentru el, care să reprezinte un omagiu pentru nepoțelul său.
Tzancă Uraganu a fost împietrit de durere când a alfat că Lucas a murit și a decis, pentru moment, să amâne botezul copilului său. Atât el, cât și Alina Marymar acceptă cu greu că micuțul care a crescut în jurul lor s-a stins din viață la o vârstă atât de fragedă.

Manelistul a fost alături de familia lui atât la priveghi, cât și la înmormântare. Lucas a fost condus pe ultimul drum în urmă cu câteva săptămâni.

„Lucas am promis că prima mea piesă pe care o voi scoate va fi pentru tine”, a scris Tzancă Uraganu, pe Facebook.

Când va avea loc botezul fiului lui Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu a amânat botezul fiului său, care trebuia să aibă loc curând. Familia lui este în doliu după moartea lui Lucas, astfel că el a luat această decizie. Botezul ar fi avut loc în data de 14 mai, însă evenimentul a fost reprogramat până în data de 22 iulie 2024.

„Vreau să fac un anunț destul de important pentru mine, bineînțeles, pentru că este vorba de botezul băiatului meu, Andreas, care știți cu toții că l-au amânat din cauza celor întâmplate cu micuțul nostru, cu Lucas, Dumnezeu să îl odihnească. Trebuia să aibă loc pe data de 14 mai, dar astăzi am hotărât să îl reprogramăm, să îl reprogramez să îl punem mai târziu. Am decis împreună cu cumătrul și cu toți apropiații mei, bineînțeles, să reprogramăm pe data de 22 iulie 2024, într-o zi de luni”, a povestit Tzancă Uraganu, pe TikTok.

Adauga un comentariu