Cancan

Tzancă Uraganul a fost infectat cu COVID-19. Care este starea de sănătate a manelistului

Publicat: 11 aug. 2020
Tzancă Uraganul a fost infectat cu COVID-19

Tzancă Uraganul a fost infectat cu COVID-19. Cutremur în lumea manelelor. Celebrul manelist Tzancă Uraganul se pare că a fost infectat cu virusul COVID-19.

Un alt nume din showbiz-ul românesc se confruntă cu virusul care a făcut ravagii pe întreg globul. Este vorba despre celebrul manelist Tzanca Uraganul care se pare că a fost infectat cu virusul COVID-19.

Tzancă Uraganul a fost infectat cu COVID-19

Potrivit Spynews.ro, celebrul manelist s-a confruntat cu virusul şi de o perioadă bună de timp se afla în carantină. Starea acestuia de sănătate este una bună, pentru moment. Cel mai probabil, manelistul a fost asimptomatic şi a reuşit să ţină piept virusului.

Conform unei postari de pe reţelele de socializare, Tzanca Uraganul se afla în izolare de 10 zile şi aşteaptă ca totul să se sfârşească.

„Familia este bine, doar eu am stat izolat de zece zile. Nu mai am mult de stat în carantină. Sunt bine!”, a declarat Tzanca Uraganu.

Tzancă Uraganul, carantină în vila de lux

Celebrul manelist s-a făcut mereu remarcat prin stilul său opulent, prin maşinile şi haine de lux şi prin aroganta faţă de ceilalţi. Aşa că în stilul caracteristic, a avut grijă ca perioada de carantină să nu fie una prea grea, mai ales că a fost petrecută în celebra vila pe care manelistul a construit-o după bunul plac.

Tzancă Uraganul nu s-a uitat la bani când şi-a construit casa de vis. Deşi nu a făcut un calcul exact al banilor pe care i-a învestit, el a declarat că suma totală depăşeşte peste 300.000 de euro. Vila de aproape jumătate de milion de euro este plină cu lucruri de valoare, doar canapelele pe care le-a adus din Italia costă peste 10.000 de euro, iar paturile au catifea şi foiţa de aur, totul este îmbrăcat în marmură de calitate.

Tzancă Uraganul la cuţite cu fratele său, Miraj Tzunami

Tzancă Uraganul a ajuns la cuţite chiar cu fratele lui! Miraj Tzunami, şi el tot lăutar, a făcut un live furibund pe Facebook, acolo unde a spus vrute şi nevrute. A susţinut că Tzancă nu ar fi fost nimic fără ajutorul lui şi nu s-a abţinut nici de la alte cuvinte şi apelative dure. Tzanca şi Miraj au făcut o impresie foarte bună printre fani, lăsând impresia că sunt foarte apropiaţi şi mereu uniţi. De exemplu, atunci când Tzanca Uraganul a luat bătaie de la un interlop, la o petrecere, fratele i-a sărit în apărare imediat. Însă, ceva pare să se fi schimbat, pentru că Miraj nu a avut nimic bun de spus despre Tzancă, într-un live recent.

„Asta e un om… ştie toată lumea… să moară… dacă ştie să cânte nici de la do minor. E un pamflet din toate punctele de vedere. Îmi cer scuze de la toată lumea, ne-am certat şi m-am jurat că o să fac live. O să facă şi el, ştiu sigur. Frăţiorul ăsta al meu e ”românca”, nu roman. Să audă toată lumea. E un pamflet de om”, a spus Miraj Tzunami, pe live.

În acelaşi live, Miraj Tzunami l-a acuzat pe fratele lui că şi-a luat lumea în cap prea mult şi că nu ar fi fost nimeni dacă nu avea ajutorul lui.

„Tzancă asta şi-a luat nişte ”harfe”, să ştie toată lumea că e fratele meu dar nu e bine ce a făcut. M-a supărat, e nebun, prost… Dacă nu eram eu, vindeai ghiuluri”, a mai spus Miraj.

Adauga un comentariu