Cancan ultimă oră

Tzancă Uraganul și-a înșelat soția cu Bianca Pop?

Publicat: 02 sept. 2020

Vorbele care se învârt în jurul Biancăi Pop nu sunt tocmai cele mai frumoase și nici de laudă nu prea se pune problema. Se pare că fosta ispită de la Insula Iubirii și-ar fi băgat coada în căsnicia lui Tzancă Uraganu, iar amantlâcul este muuult mai adânc decât se poate vedea la suprafață.

Să o luăm cu începutul. Tzancă Uraganu a avut, timp de ani buni, o relație cu Lambada, femeia care i-a și dăruit o fetiță. Deși nu erau căsătoriți în acte, cei doi se numeau, reciproc, soț și soție și nimic nu părea că poate să-i despartă.

La un moment dat, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora manelistul are o amantă, pe Mădălina, o femeie care i-ar fi alături mereu, inclusiv la concerte și evenimente. Tzancă a rupt legătura cu Lambada și s-a decis să trăiască alături de amanta Mădălina, însă acesta este momentul în care a intervenit Bianca Pop, iar legătura manelistului cu proaspăta lui cucerire s-a cam dus de râpă.

Tzancă și-a tradus proaspăta nevastă, fostă amantă…cu Bianca Pop?

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, Tzancă Uraganu ar avea o legătură specială cu fosta ispită de la Antena 1, Bianca Pop. Între cei doi ar fi fost mare pasiune, după cum mărturisește chiar Bianca Pop, care spune că manelistul era înnebunit după ea.

”Am fost cu Tzancă, asta e… Nu mai sunt cu el, dar știam că are pe cineva.. Hau-hau, mau, mau, Tzanca era înnebunit după mine”, a declarat bruneta, pentru sursa citată.

Recent, Tzancă Uraganu a dezvăluit că a avut simptome de COVID-19, iar testul a ieșit pozitiv. Cu toate acestea, manelistul susține că s-a recuperat.

„Am fost răcit la plămâni acum două săptămâni și am făcut testul. Mie mi-a trecut răceala, mi-a trecut tot, am luat antibiotic atunci. Dar mie mi-a trecut absolut tot și am făcut testul așa, așa să văd ce e cu testele astea. Mi-a ieșit pozitiv, dar nu am avut absolut nimic. Nu iau nicio pastilă, nu am niciun simptom. Mi-a trecut singur. Și atunci când eram răcit la plămâni, n-am avut febră, nu am avut ceva grav, aveam puține frisoane, eram răcit la plămâni că eu am cântat și transpiram și schimbam 3-4-5 tricouri la un program, că am cântat afară. Mă simt foarte bine”, a declarat manelistul Tzanca Uraganu pentru un post tv.

Tzancă Uraganul a făcut dezvăluiri despre perioada de carantină

Un alt nume din showbiz-ul românesc s-a confruntă cu virusul care a făcut ravagii pe întreg globul. Este vorba despre celebrul manelist Tzancă Uraganul, care se pare că a fost infectat cu virusul COVID-19.

Tzanca Uraganul a fost depistat pozitiv cu coronavirus, imediat după ce își revenise dintr-o răceală destul de gravă. După ce răceala a trecut, manelistul și-a făcut testul pentru coronavirus și a aflat că este pozitiv. Deși nu se aștepta la acest lucru, Tzancă Uraganul a fost nevoit să accepte adevărul și să respecte regulile, așa că a stat 14 zile în carantină.

„Am fost răcit la plămâni acum două săptămâni și am făcut testul. Mie mi-a trecut răceala, mi-a trecut tot, am luat antibiotic atunci. Dar mie mi-a trecut absolut tot și am făcut testul așa, așa să văd ce e cu testele astea. Mi-a ieșit pozitiv, dar nu am avut absolut nimic

Nu iau nicio pastilă, nu am niciun simptom. Mi-a trecut singur. Și atunci când eram răcit la plămâni, n-am avut febră, nu am avut ceva grav, aveam puține frisoane, eram răcit la plămâni că eu am cântat și transpiram și schimbam 3-4-5 tricouri la un program, că am cântat afară. Mă simt foarte bine”, a povestit Tzanca Uraganul, pentru Antena Stars.

Ce a făcut Tzancă Uraganu în carantină?

Deși nu a resimțit o formă gravă a virusului, Tzancă Uraganu a trebuit să respecte regulile și să stea 14 zile în carantină. Manelistul a declarat că în toate această perioadă s-a plictisit destul de rău, iar majoritatea timpul s-a uitat la filme și a fost activ pe rețelele de socializare.

„Eu stau singur pe izolare. Am avut noroc că s-au amânat nunțile, că aveam vreo 2-3 trei, dar așa aveam în fiecare zi dacă nu era pandemia asta și am avut noroc că s-au amânat pentru la anul. Altfel era jale pentru mine, era dezastru, îți dai seama, atâtea nunți, să nu pot să ajung. Am stat aiurea, numai pe telefon, pe filme, pe astea”, a mai declarat Tzanca Uraganul pentru sursa citată.

Adauga un comentariu