Sport

Ultima ofertă venită pentru Ionuț Radu! Ar putea juca sub comanda unui fost manager al lui Manchester United

Publicat: 15 ian. 2020

Ionuț Radu este asaltat de oferte după ce a devenit rezervă la Genoa. Arsenal, Nice, Fiorentina și Torino și-au manifestat intenția de a-l transfera pe portarul român. Cei mai disperați sunt însă cei de la West Ham United, echipă care are mari probleme pentru postul respectiv. Titularul de 34 de ani, Lukasz Fabianski, s-a accidentat din nou, iar variantele pentru a-l înlocui, spaniolul Roberto și David Martin, au gafat de fiecare dată.

Ionuț Radu ar putea juca sub comanda lui David Moyes

Numit recent, managerul David Moyes a cerut de urgență aducerea unui goalkeeper, măcar sub formă de împrumut, exact varianta agreată de Inter care nu vrea să renunțe prea ușor la internaționalul român.

„Ciocănarii” știu că au concurență serioasă cu Arsenal și insistă ca mutarea să se producă urgent. În afară de David Moyes, cel care a fost manager și la Manchester United, la West Ham mai sunt fotbaliști pe care Ionuț Radu îi cunoaște din Serie A, precum Felipe Anderson, fost la Lazio, sau Ogbonna, fost la Juventus, sau jucători cunoscuți precum argentinianul Zabaleta și ucraineanul Yarmolenko.

Evoluții apreciate la Genoa

Ionuț Radu a încasat cele mai multe goluri din Serie A în această ediție, dar prestațiile românului au fost apreciate de presa din Italia. Genoa a fost salvată în dese rânduri de portarul român, aflat pe poziția a cincea în topul celor mai buni goalkeeperi din „Cizmă”.
În acest sezon, Radu a bifat 19 meciuri în tricoul celor de la Genoa, în toate competițiile. Portarul român a primit 37 de goluri și în două meciuri a reușit să păstreze poarta intactă.

22 de ani are Ionuț Radu
15 milioane de euro e cota de piață a lui Raduloading...

Adauga un comentariu