WoW!

ULTIMA ORA! Pompierii au sistat operatiunea de cautare a baiatului de 8 ani, in bazinele de colectare. Mama copilului a facut un nou anunt

Publicat: 07 nov. 2019

Noi informatii despre copilul de opt ani din Constanta care a disparut fara urma. Pompierii au oprit cautarile in cele trei bazine de colectare din localitatea Pecineaga, informeaza Romania TV. Trupul micutului Alexandru nu a fost gasit acolo. In tot acest timp, mama face acuzatii grave si spune ca tatal copilului este vinovat.

Pompierii au sistat operatiunea de cautare a baiatului de 8 ani, in bazinele de colectare si de deversare a dejectiilor de la o ferma din apropiere. Ei au golit de reziduuri toate cele trei bazine, dar copilul nu a fost gasit.

Iulian este insa cautat in continuare de politisti atat in Pecineaga, cat si in localitatile din apropiere. Oamenii legii au vazut inregistrari de pe camerele de supraveghere aflate in zona disparitei si au audiat martori noi.

Intre timp, mama baietelului aduce acuzatii haluciante. Femeia considera ca vinovat de disparitia fiului ei este chiar tatal acestuia. Ea spune ca barbatul a vrut sa se razbune pe ea si de aceea l-ar fi dat intentionat de acasa pe baietel. De cand s-au despartit, mama spune ca nu a fost lasata sa isi vada copilul, iar acesta este amenintat si batut fara mila de tatal lui.

Si locuitorii din Pecineaga sustin ca tatal baiatului a anuntat cu intarziere disparitia copilului, Iulian fiind de negasit de dimineata. Apoi, spun oamenii, cand autoritatile, dar si localnicii au plecat la cautari, el a stat in fata crasmei din centrul comunei, a baut si a fumat.

„Noi am trecut de mai multe ori prin centrul comunei si ne-am intrebat cum poate sa stea omul asta sa sprijine gardul crasmei cand ar fi trebuit sa rupa pamantul. Culmea este ca la cautari au participat si copii din comuna, numai el nu”, marturiseste un barbat care locuieste in Pecineaga.

Iulian provine dintr-o familie dezorganizata, cu doi copii, el mai avand o sora. Parintii lor, care nu au fost niciodata casatoriti, traiesc de pe o zi pe alta. Mama lor lucreaza vara la un hotel, iar tatal lor cu ziua.

Baiatul de 8 ani a disparut sambata din fata casei, in timp ce se afla la joaca, cu rolele. Este cautat fara incetare de atunci de sute de politisti, pompieri, jandarmi si voluntari. Intreaga zona a fost survolata cu un elicopter, iar Garda de Coasta a verificat imprejurimile cu camere cu termoviziune. Din pacate, pana acum, copilul nu a fost gasit.loading...

Adauga un comentariu