Eveniment-Social

Ultima zi în care elevii ieșeni se pot înscrie la cursurile de pregătire suplimentară ale Centrului de Excelență Iași

Publicat: 22 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ultima zi în care elevii ieșeni se pot înscrie la cursurile de pregătire suplimentară ale Centrului de Excelență Iași
Ultima zi în care elevii ieșeni se pot înscrie la cursurile de pregătire suplimentară ale Centrului de excelență Iași

Elevii din județul Iași se pot înscrie până vineri, 22 septembrie, la cursurile de pregătire suplimentară ale Centrului de Excelență (CEX) Iași, potrivit anunțului de pe site-ul instituției

Se vor forma 58 de grupe pentru 12 discipline școlare, atât pentru elevii de gimnaziu, cât și pentru cei de liceu. Unele se vor desfășura în format fizic, altele în regim hibrid sau online și vor începe după ce se realizează o selecție.

Astăzi este ultima zi în care se mai fac înscrieri la cursurile de pregătire suplimentară ale Centrului de Excelență Iași

o poză cu ISJ Iași
Pregătirea elevilor se va realiza în cadrul a 58 de grupe de excelență

Înscrierea elevilor pentru cursurile CEX Iași din anul școlar 2023-2024 se poate face până astăzi (n.r. – 22 septembrie), ora 15.00, numai prin intermediul formularului online ce este disponibil pe site-ul instituției. Formularul de înscriere și acordul de participare vor fi completate de părinții sau reprezentanții legali ai minorilor, precum și de elevii majori.

Modalitatea de organizare a selecției pentru fiecare disciplină va fi comunicată după finalizarea înscrierilor pe site-ul Centrului Județean de Excelență Iași.

Pregătirea elevilor se va realiza în cadrul a 58 de grupe de excelență

o poză cu niște elevi
Toate activitățile se vor desfășura în perioada octombrie 2023 – aprilie 2024

Toate activitățile se vor desfășura în perioada octombrie 2023 – aprilie 2024, în regim fizic, online sau hibrid, în funcție de situația existentă. Pregătirea elevilor se va realiza în cadrul a 58 de grupe de excelență.

La Limba și literatura română se va constitui câte o grupă pentru fiecare clasă de gimnaziu și liceu la filiala centrului din Iași. La cea din Pașcani – Târgu Frumos va fi câte o grupă la fiecare clasă de gimnaziu.

La Informatică vor fi două grupe pentru elevi de clasele a IX-a și a X-a. Cei pasionați de limbi străine se pot înscrie în câte o grupă mixtă la franceză și germană sau în câte o grupă de clasa a IX-a și a X-a la engleză.

Documente pot fi descărcate de pe site-ul instituției https://cex-iasi.ro/. Completarea corectă a formularului va fi urmată de confirmarea înscrierii și de participarea la selecția pentru cursurile CEX Iași.

„Rolul Centrului Județean de Excelență Iași este acela de a asigura tinerilor capabili de performanțe înalte o pregătire deosebită, focalizată pe aptitudinile și nevoile lor de instruire, de a promova metodologii și instrumente pentru depistarea valorilor autentice și stimularea creativității specifice”, explică reprezentanții în anunțul legat de cursurile de pregătire suplimentară ale Centrului de Excelență Iași.

Adauga un comentariu