Cancan ultimă oră

Ultimul drum! Alexandru Arșinel, înmormântat astăzi, la ora 12:00, la cimitirul Bellu

Publicat: 02 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ultimul drum Alexandru Arșinel înmormântat astăzi la ora 1200 la cimitirul Bellu
Din păcate, marele actor Alexandru Arșinel a pierdut lupta cu boala pe data de 29 septembrie 2022

Alexandru Arșinel va fi condus pe ultimul drum de către familia și apropiații săi, urmând ca de această dată cortina să cadă pentru ultima dată pentru marele actor.

Din păcate, marele actor Alexandru Arșinel a pierdut lupta cu boala pe data de 29 septembrie 2022. Deși familia și prietenii apropiați sperau ca fostul director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București să se pună pe picioare în urma tratamentului pe care l-a urmat în ultimele luni, iată că acest lucru nu s-a întâmplat.

Alexandru Arșinel este condus pe ultimul drum

De duminică, 2 octombrie 2022, Alexandru Arșinel se va odihni odată pentru totdeauna. Slujba va începe la ora 12:00, în cimitirul Bellu. Cei doi băieți ai actorului îi vor respecta toate dorințele post-mortem, astfel că Arșinel va fi înmormântat purtând pălăria, costumul și butonii favoriți. Fostul partener de scenă al Stelei Popescu a avut grijă din timp să își pregătească locul de veci, deoarece nu și-a dorit ca ai săi copii să fie nevoiți să suporte cheltuieli foarte mari după moartea sa.

„Sunt un om gospodar şi mi-am făcut mormânt la Bellu. Să nu aibă grijă copiii când n-o să mai fiu. Eu sunt un om gospodar și pregătesc toate în așa fel încât să nu las multe probleme după mine”, declara în trecut marele actor.

Trupul neînsuflețit al lui Alexandru Arșinel a fost depus mai întâi la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” din București pe data de 30 septembrie, acolo unde a rămas până sâmbătă, 1 octombrie 2022, la ora 14:00. Toți cei care l-au cunoscut personal sau doar l-au admirat din umbră au avut ocazia de a-i aduce un ultim omagiu marelui actor de comedie. Ulterior, sicriul a fost mutat la Capela Bellu, unde familia și prietenii foarte apropiați au rămas zeci de minute alături de actor.

Adauga un comentariu