Cancan ultimă oră

Ultimul test COVID-19 efectuat artistei Gabi Luncă a ieșit negativ

Publicat: 04 apr. 2021
Gabi Lunca cu mana ridicata
Gabi Lunca a avut coronavirus

Un ultim test Covid-19 efectuat regretatei artiste de muzică lăutărească, Gabi Luncă, ar fi ieșit negativ, afirmă surse apropiate cazului, pentru postul de televiziune RTV.

Postul citat nu oferă alte detalii care să precizeze momentul la care a fost făcut acest test sau alte elemente ce țin de decesul vedetei.

Cântăreaţa de muzică lăutărească Gabi Luncă a încetat din viaţă, ea fiind internată de două săptămâni în spital cu COVID-19. Decesul artistei în vârstă de 83 de ani a survenit vineri seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov, unde aceasta era internată.

Pentru că protocolul de înmormântare al pacienților cu COVID-24 prevede înmormântarea imediată și în prezența a numai 16 persoane, inclusiv personalul clerical, familia artistei a decis să nu ridice cadavrul de la morgă. Mai mult, s-a luat decizia ca ea să fie înmormântată marți, nu azi, cum era stabilit.

În plus, familia fostei cântărețe a depus o cerere de autopsie. Însă, conform unor surse, chiar dacă s-a stabilit că Gabi Luncă nu mai avea COVID-19, ea va fi pusă tot într-un sicriu sigilat, pentru că organismul său ar avea multe sechele ale bolii produse de virusul SARS-COV-2.
Adauga un comentariu