Titlurile zilei

Uluitor! Atacuri sub centură în organizația PSD Iași între deputatul Camelia Gavrilă și Maricel Popa. Filmul unui scandal mocnit între candidații la alegerile locale 2020

Publicat: 06 nov. 2020
Deputatul Camelia Gavrilă și-a atacat colegii din PSD Iași după ce nu a mai prins loc la alegerile parlamentare 2020
Deputatul PSD Iași Camelia Gavrilă și Maricel Popa, fostul șef al CJ Iași

Tensiuni majore în filiala județeană a PSD Iași după alegerile locale. Actualul deputat PSD Camelia Gavrilă și-a acuzat colegii de partid de sabotaj pentru scorul sub așteptări obținut de aceasta la Primăria Iași. Gavrilă l-a acuzat direct pe Maricel Popa, liderul organizației, pentru situația de la alegerile locale, dar și pentru faptul că a fost scoasă de pe listele pentru Parlamentul României. „Ea a luat un scor sub partid și nu a mai fost pe listă. Convenția a fost să ia peste partid, pentru a fi pe liste. Eu am luat peste partid. În rest, nu comentez ceea ce a spus ea”, a spus Maricel Popa

Dispute fără precedent în organizația județeană a PSD Iași. Foștii candidați la Consiliul Județean și Primăria Iași au ajuns la cuțite după ce în urmă cu câteva săptămâni au făcut echipă la alegerile locale 2020. Deputatul Camelia Gavrilă a fost cea care a ieșit la atac împotriva propriilor colegi de partid, reproșându-le acestora rezultatele slabe înregistrate în ultima perioadă. Gavrilă a obținut 13,04 la sută după scrutinul din 27 septembrie, cu câteva procente sub scorul înregistrat de organizație la Consiliul Local.

Scandal monstru între principalii candidați la locale. Acuzații fără precedent între Camelia Gavrilă și Maricel Popa

După ce a pierdut cursa pentru Primăria Iași la alegerile locale 2020 și nu a mai fost desemnată să reprezinte PSD Iași pentru Parlamentul României, Camelia Gavrilă s-a îndreptat împotriva colegilor de partid. Gavrilă a susținut că a fost sabotată de alții, principal vinovat fiind Maricel Popa, cel cu care a făcut echipă la alegerile locale.

„Nu se datorează nimic din ceea ce am făcut eu la nivel central lui Maricel Popa. Am fost ignorată în relația cu domnul Popa. Au fost puține resurse alocate campaniei, totul concentrându-se pe imaginea lui. A fost o strategie a lui Maricel Popa, care s-a dovedit a fi mai puțin coerent, consecvent și de onoare. În plus, de ce Cristian Stanciu tace? Ar trebui făcute niște clarificări”, a susținut Camelia Gavrilă.

Camelia Gavrilă, nemulțumită de listele pentru Parlament. Deputatul nu a mai prins loc la PSD Iași

Camelia Gavrilă a susținut în plus că merita să fie pe listele partidului pentru alegerile parlamentare. Chiar dacă s-a înregistrat un scor sub așteptări la locale și ar fi trebuit să facă un pas în spate, aceasta a menționat că Maricel Popa i-a promis un loc pe liste.

„Am considerat că puteam fi pe locul 2-3 la deputați sau 1 la Senat ca o încheiere a carierei. Dar Maricel Popa trebuia să primească în compensație locul 1 la Senat și am ajuns pe 2, care nu este chiar eligibil. După alegerile locale, convenția a fost să primesc un loc pe liste la Parlament. De aceea am și acceptat candidatura la Primăria Iași. Nu am vrut să intru în campanie, nu a fost decizia mea. Am fost impusă într-o luptă pe care nu am dorit-o. Mi s-a promis că voi fi pe liste la parlamentare”, a susținut Camelia Gavrilă.

Maricel Popa: „Convenția a fost ca ea să obțină peste scorul partidului”

Camelia Gavrilă l-a atacat pe Maricel Popa, președintele organizației județene și cel care a candidat la șefia Consiliului Județean Iași. Gavrilă a susținut că Popa a fost cel care a sabotat-o, concentrând toată campania pentru el. În schimb, Maricel Popa a susținut că Gavrilă nu a mai prins loc pe liste pentru că nu a obținut un scor suficient la aceste alegeri locale 2020. Popa nu a comentat însă atacurile acesteia.

„Ea a luat un scor sub partid și nu a mai fost pe listă. Convenția a fost să ia peste partid pentru a fi pe liste. Eu am luat peste partid. În rest nu comentez ceea ce a spus ea”, a spus Maricel Popa.

Comentarii
 • Îl așteptăm pe BB ( bouletele Baghiu ) sa își dea cu părerea! Personajul distrofic,rahitic și betiv de clasa 1 este invitat sa mânânce kkat in public pe marginea acestui eveniment!

 • Niște oameni amărâți-Camiluta cur de fier și Aragazel lupta pentru supraviețuire..
  .. Nu au bani pentru mâncare, întreținere… Doi oameni amărâți…. Va rog sa deschideți un cont pentru ei sa fie ajutați….

 • Ehe dar cum mai era venerat Popa de toti. Acum toti se dezic de el. Si Vatamanu e mare dizident de o vreme si se delimiteaza de Popa si de parlamentarii PSD actuali si viitori. Pe Popa l-a trimis la Tehnoton la munca de jos iar despre ceilalti face aluzii si glume de piata de oras mic. Pana mai ieri Vatamanu dormea cu poza lui Popa inramata la cap pe noptiera si inainte de a lua somn ii pupa chelia lucioasa imortalizata de Kodak. Vatamanu nu-ti incorda muschiuletii adiposi si nu vira ideologic la dreapta ca te au stangistii la mana cu multe. Si cu evaziune si cu amantlacuri si cu combinatii de tot felul si cu multe altele. Le stii bine si tu si le stiu si altii. Vine si pentru tine momentul stop joc.

 • Baghiule,altceva mai poți?Auzi la bolnavul asta se da dr in filosofie dar are un limbaj de mahala.Dle puțină decentă,poate te scoate careva din priză.Chiar ești imposibil și obositor. Nu mai semna cu dr filosofie ca ești o rusine!

 • De asta e plin parlamentul de nesimțiți care vor sâ se înbogâțeascâ rapid prin puliticâ—–fâcînd arajamente în gâștile de partid –cine linge mai cu talent âla e trimis sâ reprezinte iașul în parlamentul rușini –dar cu multe benefici pentru ei—toți sînt niște excroci—–

 • Este scandalos că această târfuliță plină de figuri și impresii a condus în mod discreționar peste un deceniu educația preuniversitară ieșeană. ABSOLUT SCANDALOS ȘI INADMISIBIL !

 • Bogdan Baghiu sau Boul Bălții un urangutan extrem de dezgreabil toată ziua cu trascaul in cap și mâncător de kkat contra cost! Acesta e acest candriu care sincer nu trebuie băgat in seamă cel mult in coana mă-sa care a putut concepe un specimen de soi rău ! Haș mo kar cu tat cu par!

 • CER INVALIDAREA DENENTULUI LAICU OVIDIU MUGUREL DIN CL IAȘI ! ACEST DEMENT CONSTITUIE UN MARE PERICOL SOCIAL ! STĂ NON-STOP ÎN ONLINE ȘI ÎNJURĂ INTELECTUALII IEȘENI ! UN BEȚIV NOTORIU ȘI UN AGRESOR DE FEMEI ! LAICU LA PU ȘCĂRIR !

 • Nu stiu ce fel de doctor o fi acest domn Baghiu. E clar insa ca are nevoie de unii adevarati….
  In rest, cei curiosi se pot interesa de marile realizari ale lui Popa Maricel atat in mediul privat cat si in cel public. E intr-adevar un personaj cum rar gasesti. Nu oricine e capabil sa distruga tot ce conduce…Iar despre caracter – o capodopera umana. E ucigator omul……
  Prin comparatie cu ceilalti candidati PSD, Doamna Gavrila – cu toate „calitatile” dumneaei de politician, desi foarte naiva in relatia cu Popa, are cateva clase peste toti ceilalti.

 • Baghiu la SOCOLA cu tine! Cum naiba aceasta hahalera țacănită care înjură spuma politicii iesene și amenință consilierii ieseni încă nu e insfacat și depus la fără clanță! ALO dle Saramet,fati milă și bagă smintitul la priponul nebunilor de la Grajduri’

 • Laicule, tu ești sperma cu fecale a politcii ieșene ! Lasă că ne întîlbnim la Primărie și te voi scutura de nu te vei vedea ! Numai pumni în ficați își vor da gărzile mele de corp.

 • Rog În mod expres ca acest personaj suburban să fie revocat din funcția de consilier local. LAICU E UN DEMENT SUBURBAN

 • La PSD Iasi se joaca ” Popa prostu”. „Ecelent”! Fiecare are in mana „catea” o pereche de popi. Cartea intoarsa cu fata in jos este tot un popa. Cine castiga? Le spune ciolacu.

 • Nici acuma nu știți că România are mai mulți doctori decât Anglia, Franța și Germana la un loc? Mulți dintre ei au luat doctoratul la o școală de meserii din Chișinău. Apoi, avem mai mulți generali decât Armata Roșie în timpul Războiului Mondial. Nu mai spun câte sute de scriitori per cartier. Bani, nenică, nu glumă!

 • Camelia, mergi acasa…mandatul 2016-2020 a insemnat sfarsitul carierei…

  Am suzit ca ti s-a facut deja o plangere penala pt instigare la uzurpare de calitati oficiale….
  Ocupa-te de treaba asta mai bine

 • Sărut mâNA Doamna Profesoară ! Vă asigur că îl voi tără în tribunal pe acest nemernic bufon psedo -drumar LAICU OVIDIU MUIEREL ! Îl dau în judecată pentru repetate ofense publice. VOI SOLICITA DESPĂGUBIRI ÎN VVALOARE DE CÂT A FURAT DE LA DRDP IAȘI.

 • Deci ieșenii vor avea de ales: popa, scânteie, movila, Chichirau etc. Toți, dar toți nu ne reprezintă, ci doar interesul lor propriu și al celor care îi susțin. Ce democrație e asta? E bătaie de joc. Caut un independent sa votez sau zic pas, a nu știu câta oară.

 • Cred ca mai suburban individ ca acest Baghiu e greu de găsit. Sa ai tupeu sa te tragi de sireturi cu consilierii locali sau in cei județeni și sa împroști cu noroi lumea e un caz de sifilisusconcentratus!

 • ÎL VOI LUA [N ȘUTURI PE ACEST BORFAȘ DE LAICU ! SUNT DIIITAMAI COLONELUL! MĂ PIȘ EU PE UN JEGOS DE CONSILIER LOCAL/ SUPLEANT !

 • Camelia Gavrila nu a dat cu gura si pizda la Stanciu si Popa. A oferit doar curul care e facut ferfenita de mai marii politicieni de la capitala!!! Cata sperma au pompat in curul Camelutei, doar ea stie

 • Baghiule nemernic împuțit nu te potolesti? Acum semnezi Mishu? Măgar ordinar,cum îți permiți mă gloabă sifilitic sa aduci asemenea acuze dnei deputat? Cine te crezi mă kkat in ploaie? Ai grijă dacă te gabjăște dl Laicu prin Primărie cred ca vei fi primul
  betiv ce va zbura pe geamurile de la Roznovanu ! Îți dau un sfat,când auzi ca intra consilierul local Laicu in Roznovanu sa ai pregătită crema și peria sa ii faci pantofii ca altfel te văd planând …

Adauga un comentariu