Titlurile zilei

Uluitor! Atacuri sub centură în organizația PSD Iași între deputatul Camelia Gavrilă și Maricel Popa. Filmul unui scandal mocnit între candidații la alegerile locale 2020

Publicat: 06 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Uluitor Atacuri sub centură în organizația PSD Iași între deputatul Camelia Gavrilă și Maricel Popa. Filmul unui scandal mocnit între candidații la alegerile locale 2020
Deputatul PSD Iași Camelia Gavrilă și Maricel Popa, fostul șef al CJ Iași

Tensiuni majore în filiala județeană a PSD Iași după alegerile locale. Actualul deputat PSD Camelia Gavrilă și-a acuzat colegii de partid de sabotaj pentru scorul sub așteptări obținut de aceasta la Primăria Iași. Gavrilă l-a acuzat direct pe Maricel Popa, liderul organizației, pentru situația de la alegerile locale, dar și pentru faptul că a fost scoasă de pe listele pentru Parlamentul României. „Ea a luat un scor sub partid și nu a mai fost pe listă. Convenția a fost să ia peste partid, pentru a fi pe liste. Eu am luat peste partid. În rest, nu comentez ceea ce a spus ea”, a spus Maricel Popa

Dispute fără precedent în organizația județeană a PSD Iași. Foștii candidați la Consiliul Județean și Primăria Iași au ajuns la cuțite după ce în urmă cu câteva săptămâni au făcut echipă la alegerile locale 2020. Deputatul Camelia Gavrilă a fost cea care a ieșit la atac împotriva propriilor colegi de partid, reproșându-le acestora rezultatele slabe înregistrate în ultima perioadă. Gavrilă a obținut 13,04 la sută după scrutinul din 27 septembrie, cu câteva procente sub scorul înregistrat de organizație la Consiliul Local.

Scandal monstru între principalii candidați la locale. Acuzații fără precedent între Camelia Gavrilă și Maricel Popa

După ce a pierdut cursa pentru Primăria Iași la alegerile locale 2020 și nu a mai fost desemnată să reprezinte PSD Iași pentru Parlamentul României, Camelia Gavrilă s-a îndreptat împotriva colegilor de partid. Gavrilă a susținut că a fost sabotată de alții, principal vinovat fiind Maricel Popa, cel cu care a făcut echipă la alegerile locale.

„Nu se datorează nimic din ceea ce am făcut eu la nivel central lui Maricel Popa. Am fost ignorată în relația cu domnul Popa. Au fost puține resurse alocate campaniei, totul concentrându-se pe imaginea lui. A fost o strategie a lui Maricel Popa, care s-a dovedit a fi mai puțin coerent, consecvent și de onoare. În plus, de ce Cristian Stanciu tace? Ar trebui făcute niște clarificări”, a susținut Camelia Gavrilă.

Camelia Gavrilă, nemulțumită de listele pentru Parlament. Deputatul nu a mai prins loc la PSD Iași

Camelia Gavrilă a susținut în plus că merita să fie pe listele partidului pentru alegerile parlamentare. Chiar dacă s-a înregistrat un scor sub așteptări la locale și ar fi trebuit să facă un pas în spate, aceasta a menționat că Maricel Popa i-a promis un loc pe liste.

„Am considerat că puteam fi pe locul 2-3 la deputați sau 1 la Senat ca o încheiere a carierei. Dar Maricel Popa trebuia să primească în compensație locul 1 la Senat și am ajuns pe 2, care nu este chiar eligibil. După alegerile locale, convenția a fost să primesc un loc pe liste la Parlament. De aceea am și acceptat candidatura la Primăria Iași. Nu am vrut să intru în campanie, nu a fost decizia mea. Am fost impusă într-o luptă pe care nu am dorit-o. Mi s-a promis că voi fi pe liste la parlamentare”, a susținut Camelia Gavrilă.

Maricel Popa: „Convenția a fost ca ea să obțină peste scorul partidului”

Camelia Gavrilă l-a atacat pe Maricel Popa, președintele organizației județene și cel care a candidat la șefia Consiliului Județean Iași. Gavrilă a susținut că Popa a fost cel care a sabotat-o, concentrând toată campania pentru el. În schimb, Maricel Popa a susținut că Gavrilă nu a mai prins loc pe liste pentru că nu a obținut un scor suficient la aceste alegeri locale 2020. Popa nu a comentat însă atacurile acesteia.

„Ea a luat un scor sub partid și nu a mai fost pe listă. Convenția a fost să ia peste partid pentru a fi pe liste. Eu am luat peste partid. În rest nu comentez ceea ce a spus ea”, a spus Maricel Popa.

Adauga un comentariu