Titlurile zilei

Camelia Gavrilă a dat de pământ cu colegii din PSD! Cel mai slab candidat la Primăria Iași a recunoscut că este traseistă. Proiecte fanteziste la startul campaniei electorale

Publicat: 29 aug. 2020
Camelia Gavrilă a dat de pământ cu colegii din PSD și a recunoscut că este traseistă
Camelia Gavrilă a dat de pământ cu colegii din PSD!

Camelia Gavrilă a dat de pământ cu colegii din PSD. Este dezamăgită de prestația consilierilor locali PSD. Culmea, doi dintre ei fac parte din actuala echipă a candidatei. A recunoscut că este traseistă și că nu este cea mai bună alegere făcută de un politician

Camelia Gavrilă a dat de pământ cu colegii din PSD. În cursul zilei de ieri, candidata PSD la Primăria Iași a prezentat programul politic pentru mandatul 2020 – 2024. Camelia Gavrilă nu a pierdut ocazia și a criticat activitatea colegilor de partid în Consiliul Local. Culmea, doi dintre aceștia se află în echipa de consilieri locali formată de Camelia Gavrilă. Este vorba despre Bogdan Crucianu și Mihai Gavril.

„În privința consilierilor noștri, nota mea este foarte severă, nota este undeva între 4 și 5, pentru că au dezamăgit, pentru că nu au avut puterea de a se obiectiva, pentru că au plecat și au întors spatele partidului care i-a susținut, pentru că nu au fost alături de proiectele noastre. PSD, când s-a rupt de Mihai Chirica, nu a făcut opoziție de dragul opoziției. Nota mea este modestă pentru ei și dezamăgirea pe măsură”, a declarat candidata PSD.

Camelia Gavrilă a recunoscut că este traseistă, dar s-a scuzat pentru că așa este sistemul

Reporterii BZI i-au cerut candidatei un comentariu despre traseismul politic. Răspunsul vine după ce chiar Camelia Gavrilă a trecut de la PNL la PSD în 2014. După 12 ani de PNL a schimbat brusc barca. Răsplata a venit imediat, a fost pusă pe listele PSD la alegerile parlamentare din 2016 și aleasă ca deputat. Camelia Gavrilă a fost în echipa pușcăriașului Relu Fenechiu, șef de filială la un moment dat.

„Traseismul politic este o problemă eternă în mediul românesc. Traseismul politic înseamnă la un moment dat o opțiune pentru altă echipă, în contextul în care în echipa în care ai fost poate nu te-ai regăsit, sau poate n-ai fost valorizat pe măsură, sau poate alianțe care au funcționat s-au desfăcut. Există povești de viață, povești de carieră politică, deci poate avea o explicație. Evident, nu este cea mai fericită poveste. Poate ne-am dori să fie la fel ca în societatea engleză, să existe generații întregi care sunt alături de același partid. Așa cum este mediul politic destul de obscur și oscilant de la noi, așa se întâmplă câteodată reconfigurări în alte echipe”, a fost declarația Cameliei Gavrilă.

De precizat că experiența în administrație a Cameliei Gavrilă este inexistentă. A fost viceprimar pentru câteva luni în mandatul fostului primar Gheorghe Nichita, dar nu a confirmat.

Vrea să convingă electoratul cu proiecte deja anunțate de Primăria Iași

Camelia Gavrilă a propus o serie de proiecte deja existente pe agenda actualului primar Mihai Chirica. Spre exemplu, a propus parcări subterane și supraterane în cartiere, investiție ce ar ajunge la 60 milioane lei. Perioada de implementare ar fi de 3 ani. S-ar ajunge la 1.000 de locuri de parcare. Primăria Iași a alocat deja o sumă consistentă pentru construirea unei parcări supraterane în cartierul Alexandru cel Bun. Totodată, vrea să facă „Revoluție în trafic”, dar s-a oprit la ideea de studii. Nu în ultimul rând, cu 20 de milioane de euro promite o autogară în Tudor Vladimirescu. Proiectul este mult mai vechi și este propus de administrațiile anterioare.

Camelia Gavrilă vrea în zona Antibiotce, pe șes Bahlui, un complex format din sală polivalentă, stadion, bazin de înot și un parc de 20 hectare. Costurile avansate sunt de 85 milioane euro. Primăria Iași a ales deja amplasamentele pentru astfel de proiecte. Candidatul PSD mai vrea extinderea liniei de tramvai spre Lunca Cetățuii și spre Carrefour Era. Ținând cont de dimensiunile arterelor, este imposibil de implementat acest proiect. Mai vrea două pasaje subterane în Podu Roș. Primăria a finalizat deja documentația pentru un proiect asemănător. Un alt proiect face referire la înființarea unui muzeu al satului moldovenesc, în zona Copou.

Comentarii
 • Ați văzut interviul cu fotbalistul Chibi Ionescu în care relatează ce beregate îi făcea Camelia când era studentă ? Să ni-l cereți pe facebook.

 • Bă tăcănit betiv,încă nu ai murit? Te-n labă de jeg paralitic ai să crăpi ca pițigoiul cu gheara-n beregată ! Chiar te prostituezi pentru 50 de iepuroi mizerabili primiți de la viitorul ocnaș HARA? Ai grijă vacă bețivă că PIȘCOT e cu ochii pe voi …. Vezi că e razie prin COPOU vine duba Miliției și saltă boschetarii ( nu te mai pișă pe tine și nu mai dormi pe bănci …)

 • Laicule, m-am întors din concediu ferm decis s-o umilesc pe SCROAFA CAMELIA ! Va avea o campanie cu multe surprize neplăcute, inclusiv șuturi în KUR !

 • Chirica vă ieși din nou primar. Cele 51 de familii conduse de el în primărie își vor consolida pozițiile. Nu mai este nimic de comentat.

 • Chirica nu va mai fi primar decat atunci cind vor zbura porcii. Iesenii nu il vor mai vota pe acest hot si haimana. Hotii la puscarie nu la primarie.

 • NU VA MAI INSULTATI .POLITICIENII SUNT OAMENI FARA SCRUPULE ,CU MANA LUNGA SA AJUNGA LA CASCAVAL .INDIFERENT DE CULOAREA POLITICA SUNT TOTI LA FEL .NU PENTRU NOI CEI AMARATI SE DUC ACOLO ,PENTRU EI .EU NU SPUN DECAT CA DZ.SA LE DEA CE MERITA .TI SE FACE SCARBA CAND II PRIVESTI .

 • Vaca betivă Meditativul alias oligofrenul Baghiu Nasparliu scrie la la 10 mâine! Un CORDOI betiv oligofren aflat in slujba lui Habarnagiu cel care va fi băgat la beciul domnesc de HOROD ! Doamne Ajută așa scapă Iasul de ciumetele bolnav mental!

 • Vorbe goale electorale.
  Unde e spitalul mobil a lui nea Mercel Pompa, care trebuia sa fie deja funcțional!?
  Vom face și vom drege ca și cei din PNL, ca doar nu trebuie sa răspundem în caz ca nu ne iese ciolanul de ros.

 • Laicule, voi vorbi cu colegul meu de doctorat colonelul Zanfirescu, comandatul de la Poliția Locală să-și pună oamenii să vă care niște pulane pe spinări : ție, lui Manolache și mai ales scroafei. SĂ VEDEȚI CE MĂCEL VĂ LUAȚI HAHALERELOR !

 • Asta-i prietena cot la cot cu Chirica. Defapt intotdeuana a fost. Si nu mai faceti atata galagie degeaba, ca tot pe Chirica il votati toti, in schimb negati pana in cerul gurii. Vreo doi trei ieseni vor schimbare, in rest avem aceeasi comunisti veniti de la sat la oras la munca.

 • Doamna Gavrila , ar trebui sa ne spuna in campania electorala , cum a falimentat patrimoniul fostului Liceu Tehnologic ,,Dumitru Mangeron,, Iasi si toate liceele tehnologice mai puțin cele agreate de gașcă din ISJ Iasi.
  Făcând marea unificare a celor trei licee tehnologice : Mangeron – Procopiu – Nicolina a rezultat Liceul Tehnologic de Mecatronica si Automatizări Iasi .Pana aici totul pare frumos ,dar unde pleacă patrimoniile celor trei licee ?
  Patrimoniu de la Principiu pleacă la Liceul privat Waldorf , iar patrimoniu de la Mangeron pleaca la Colegiul privat Wurmbrand .
  Nu sunt împotriva învățământului de tip privat , însă vreau să-mi spuneți unde este echitatea in drepturi pentru cele două forme de învățământ ?
  În decembrie 2017 , stiti ce a declarat domnul Inspector Navodaru chemat la o ședință a cadrelor didactice de la LTMA Iasi pentru a prezenta punctul de vedere al ISJ Iasi ,referitor la comasarea activităților didactice in locația de la Nicolina ?
  Cuvantul lui Navodaru :
  – Ce nu va convine ba ?
  – Ce nu aveti spațiu aici la Nicolina ?
  – Ce nu va convine ?
  – Aveti de toate.
  Întrebat fiind despre terenuri de sport , de sala de sport , de locuri de cazare in internat , acesta a replicat:
  – Cum nu aveti aici sala de sport ? Aveti doua săli de sport ( amenajate din doua săli de clasă ).
  – Eu zic sa va mai gândiți si sa acceptați oferta.
  Si asa ne-am ales cu o eticheta noua ,dar fără săli de clasă prețioase , fără laboratoare , fără sala de sport , fără terenuri de sport , fără multe altele.
  Intrebarea mea este :
  – De ce învățământul privat trebuie sa primească mai mult ?
  – De ce se face cu dedicații….. distribuirea bugetului pentru scoli ?

 • ATENTIE CU PENALII DIN PSD SI MAI ALES CU VAKA ASTA BAHLITA DE GAVRILA ,AVETI GRIJA LA CE COMENTATI PT UN FOST COLEG DE.A IEI A VB CEVA LA ADRESA EI SI EA CU AJUTORUL MILITIEI SAU A SIFOANELOR DIN BZZI L.A DEPISTAT SI DE ATUNCI COPILUL LUI ELEV A SCHIMBAT SI SCOALA SI NU A MAI LUAT NICI UN EXAMEN CU TOATE CA INVATA ,ATENTIE LA SCURSURILE PENALE DIN PSD …INCLUSIV CHIRICA

 • Rusine ziar de kkt sa aruncati cu laturi si sa permiteti unor jigodii avortone sa scrie mizerii despre un cadru didactic valoros, una din cele mai mari valori ale acestui oras de stuchitori de seminte si cocalari, ca sa aparati pe locotenentul puscariasului nechita, tartorul taietorilor de tei si aducator de dube mizere de la unistil in Iasi si care peste noapte a devenit din baron rosu mare liberal pupator de kur kknist si guwerner tradator de tara.

Adauga un comentariu