Local

UMF Iași face angajări: Au fost scoase la concurs 5 posturi!

Publicat: 25 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
UMF Iași face angajări Au fost scoase la concurs 5 posturi
Ieșenii care sunt în căutarea unui loc de muncă au parte de o veste bună, deoarece UMF Iași face angajări

Ieșenii care sunt în căutarea unui loc de muncă au parte de o veste bună, deoarece UMF Iași face angajări. S-au scos la concurs 5 posturi, instituția de învățământ dorind să angajeze administrator financiar în cadrul direcției resurse umane a biroului recrutare și formare profesională, secretar în cadrul secretariatului universității – rectorat, secretar pentru Centrul Cultural „I. Mironescu”, secretar în cadrul decanatului Facultății de Medicină și asistent medical în cadrul bazei policlinice de învățământ stomatologie, Facultatea de Medicină Dentară

Persoanele interesate să ocupe unul din aceste posturi pot să-și depună dosarele de concurs până pe 4 noiembrie 2022, ora 14:00. Proba scrisă se va desfășura în data de 14 noiembrie 2022, ora 9:00, iar cea practică va avea loc în aceeași zi, de la ora 13:00. Proba interviului va avea loc în data de 18 noiembrie 2022, ora 10:00.

UMF Iași face angajări: Au fost scoase la concurs 3 posturi de secretar

Persoanele care doresc să ocupe funcția de secretar în cadrul secretariatului universității – rectorat – trebuie să fie absolvente de studii universitare, să aibă capacitatea de a utiliza calculatorul, să dețină certificat limba engleză sau franceză, nivel B2 minim. Totodată, cunoașterea ambelor limbi de circulație constituie un avantaj. Candidații pentru acest post trebuie să aibă viteză de dactilografiere, experiență în domeniu, abilități de lucru în echipă și cu publicul, maleabilitate, toleranță, calm și bunăvoință în conversație, dinamism, capacitate de organizare și de coordonare a activităților, rigurozitate în luarea deciziilor, bună capacitate de realizare a unor analize, sinteze, precum și disponibilitate de a lucra cu program prelungit.

Persoanele care doresc să ocupe postul de secretar în cadrul Centrului Cultural „I. I. Mironescu” trebuie să fie absolvente de studii superioare cu diplomă de licență, să aibă experiență în redactarea de documente și organizarea de evenimente socioculturale, să aibă competențe digitale – utilizarea calculatorului la nivel avansat, să cunoască limba engleză și o altă limbă de circulație internațională și să dea dovadă de bună comunicare, servicii pentru clienți și abilități de consolidare a relațiilor. Candidații trebuie să dețină abilități de lucru în echipă, abilități de organizare și gestionare a timpului, atenție la detalii, abilități de negociere, asertivitate, flexibilitate, tact, discreție, diplomație, precum și capacitatea de a fi proactivi.

Persoanele care candidează pentru funcția de secretar în cadrul decanatului Facultății de Medicină trebuie să îndeplinească o serie de condiții. Aceștia trebuie să fie absolvenții de studii superioare cu diplomă de licență, să aibă cel puțin 10 ani de vechime în muncă, să dețină certificat de competență lingvistică, limba engleză – minimum nivel B1, cunoștințe de operare PC, cunoașterea legislației aplicabile în sistemul de învățământ superior, bună capacitate de realizare a unor analize, sinteze și disponibilitate de a lucra cu program prelungit.

Ce condiții trebuie să îndeplinească persoanele care candidează pentru posturile de administrator financiar și asistent medical

UMF Iași angajează și administrator financiar în cadrul direcției resurse umane, biroul recrutare și formare profesională. Candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare cu diplomă de licență. Trebuie să aibă vechime în muncă de minimum 10 ani, din care minimum 7 ani în domeniul resurselor umane, trebuie să aibă cunoștințe privind operarea în programe informatice, cunoștințe avansate de operare PC (Excel, Word, PowerPoint ), abilități de lucru în echipă, maleabilitate, toleranță, calm și bunăvoință în conversație, dinamism, capacitate de organizare, de coordonare a activităților și rigurozitate în luarea deciziilor, bună capacitate de realizare a unor analize, sinteze, precum și disponibilitate de a lucra cu program prelungit. De asemenea, aceștia trebuie să dea dovadă de spirit organizatoric, spirit analitic, fermitate în luarea deciziilor și imparțialitate. Candidații trebuie să aibă și cunoștințe de limbă engleză – minimum nivel mediu, scris și vorbit.

În cazul persoanelor care candidează pentru postul de asistent medical în cadrul bazei policlinice de învățământ stomatologie, Facultatea de Medicină Dentară, acestea trebuie să fie absolvente de studii postliceale sanitare, minimum 1 an de vechime în domeniul asistență medicală. Trebuie să dea dovadă de abilități de lucru în echipă și cu publicul, maleabilitate, toleranțăcalm și bunăvoință în conversație, dinamism, trebuie să aibă capacitate de organizare și de coordonare a activităților, rigurozitate în luarea deciziilor, bună capacitate de realizare a unor analize, sinteze, disponibilitate de a lucra program prelungit și abilități de comunicare – flexibilitate.

Adauga un comentariu