Prima pagină » National » Un accident absurd a curmat brutal viaţa unei angajate de la Consiliul Judeţean Gorj! Femeia a fost agăţată cu portiera de maşina condusă de o prietenă

Un accident absurd a curmat brutal viaţa unei angajate de la Consiliul Judeţean Gorj! Femeia a fost agăţată cu portiera de maşina condusă de o prietenă

08 iun. 2024, 16:36,
BZI.ro, în National

Un accident tragic a pus capăt brusc vieții unei angajate de la Consiliul Județean Gorj!
Femeia a fost agățată cu portiera mașinii conduse de o prietenă și a ajuns sub roțile autoturismului. Tragedia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

Victima, în vârstă de 56 de ani, tocmai coborâse din mașina roșie, împreună cu sora ei. Portiera din partea dreaptă față a autoturismului era deschisă pentru că cele două femei mai schimbau câteva vorbe cu șoferița.

Sora victimei a scăpat miraculos

În secvențele surprinse, cerea ajutor în timp ce șoferița – care coborâse între timp din mașină – se ținea cu mâinile de cap și nu avea puterea să se apropie de cea pe care o lovise.
Un martor a declarat: „Ea a vrut să o pupe și în loc să pună piciorul pe frână sau să-i dea drumul, a pus rapid piciorul pe accelerație”.
Femeia rănită a fost transportată la spital, dar nu a supraviețuit.
Mihaela Țicleanu, de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, a declarat: „Prezenta multiple traumatisme și stop cardio-respirator. Medicii din Unitatea de Primiri Urgențe au inițiat manevrele de resuscitare, la care doamna nu a răspuns”.
Mașina care a ucis-o pe Elena avea o cutie de viteze automată

Mai mulți specialiști auto sunt de părere că confundarea pedalei de frână cu accelerația, în cazul acestui tip de autoturism, are efecte mai severe decât în cazul unei mașini clasice.
Victima lucra de peste 25 de ani la Consiliul Județean Gorj și era secretara președintelui instituției. În ultimele luni s-a luptat cu o boală nemiloasă, iar tratamentele medicale o ajutaseră să depășească problemele de sănătate. Era o bună prietenă cu șoferița – mama unor tripleți – și o ajuta des în îngrijirea copiilor.

Ion Călinoiu, fost președinte al Consiliului Județean Gorj, a declarat: „Erau două prietene și mai mult decât prietene, surori, amândouă se completau, făceau ca totul să fie pace și liniște în viața de zi cu zi nu doar a lor, ci și a celor cu care intrau în discuții. Nu pot decât să regret din suflet ceea ce s-a întâmplat”.

Pe numele șoferiței a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Femeia este în stare de șoc după cele întâmplate și nu a putut fi încă audiată.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *