National

Un adolescent de 16 ani a tras mai multe focuri de armă după o șicanare în trafic

Publicat: 27 mart. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Un adolescent de 16 ani a tras mai multe focuri de armă după o șicanare în trafic
Un adolescent de 16 ani a tras mai multe focuri de armă după o șicanare în trafic

Un incident șocant a avut loc pe o stradă din municipiul Constanța. Din primele informații, se pare că un adolescent de 16 ani a tras mai multe focuri de armă după o șicanare în trafic.

Adolescentul în vârstă de 16 ani a ajuns să fie e audiat de polițiștii din Constanța după ce ar fi tras cu o armă în trafic. Se pare că a fost vorba despre o șicanare în trafic suspectul ar fi folosit arma pentru a se răzbuna pe conducătorul auto care i-a atras atenția că acesta intrase pe interzis.

Cercetările sunt în derulare

Incidentul ar fi avut loc pe strada Unirii din Constanța în jurul orei 16.20. De asemenea, în urma incidentului, bărbatul agresat a susținut că nu este rănit. Cercetările sunt în acest moment, în derulare, potrivit ziuaconstanta.ro.

„La data de 27 martie a.c., în jurul orei 16.20, polițiști din Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Unirii, în urma unei altercații în trafic cu un alt șofer, un conducătoru auto ar fi tras cu o armă.”, potrivit Inspectoratul Poliției Județene Constanța.

Bărbat găsit mort în Dâmbovița, în București

Un alt incident a avut loc în București. Un bărbat a fost găsit mort luni după-amiaza în Dâmbovița, în Sectorul 3, a anunțat Poliția Capitalei, anunță Mediafax.
Polițiștii de la Secția 13 au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat se află pe cursul apei Dâmbovița, în zona Sectorului 3.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical, care a constatat decesul acestuia. Cadavrul a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Un bărbat a deschis focul într-o școală din Nashville

Cel puţin trei persoane au fost ucise, iar numeroase altele au fost rănite după ce un bărbat a deschis luni focul într-o şcoală din statul american Tennessee, anunţă autorităţile locale, conform Mediafax.

Incidentul armat a avut loc într-o şcoală generală din oraşul Nashville. Bilanţul preliminar al incidentului armat este de trei morţi şi numeroşi răniţi, au declarat surse citate de postul local BNO News.

Autorul atacului armat a fost împuşcat mortal în schimburi de focuri cu agenţii serviciilor de intervenţie.

Autorităţile au instituit un perimetru de securitate în jurul şcolii. Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului.

Comentarii
Adauga un comentariu