Prima pagină » Actualitate » Un apartament cu trei camere costă doar 12.000 de euro! În ce oraș din România găsești această ofertă
Un apartament cu trei camere costă doar 12.000 de euro! În ce oraș din România găsești această ofertă

Un apartament cu trei camere costă doar 12.000 de euro! În ce oraș din România găsești această ofertă

31 mai 2024, 10:22,
BZI.ro, în Actualitate

Un apartament cu trei camere costă doar 12.000 de euro. Imobilul are două balcoane și este complet mobilat. Apartament se află în orașul Vulcan, din județul Hunedoara, și a fost postat pe o platformă de specialitate. Proprietarul apartamentului îl vinde mobilat și spune că scara blocului este foarte curată. Blocul se află în apropierea unor supermarketuri, dar și a câtorva restaurante.

Un apartament cu trei camere costă doar 12.000 de euro

Într-un oraș din România un apartament cu trei camere costă doar 12.000 de euro. Asta în condițiile în care în marile orașe din țara noastră prețul pentru un apartament depășește, în ultima perioadă, 100.000 de euro. Iată că există și zone unde prețurile sunt mai accesibile.

În București, Cluj-Napoca sau Iași, prețurile apartamentelor sunt foarte mari, la fel și chiriile, chiar dacă blocurile nu sunt situate chiar în centrul orașului. Pe de altă parte, sunt și orașe unde garsonierele și apartamentele cu două sau trei camere au prețuri mai accesibile. Locuințele se vând cu doar câteva zeci de mii de euro. Multe dintre ele sunt renovate, mobilate și utilate. Astfel, cei care le achiziționează se pot bucura de un plus de confort.

Un exemplu în acest sens este un apartament cu trei camere aflat în orașul Vulcan, din județul Hunedoara, postat pe o platformă de specialitate.

Proprietarul apartamentului îl vinde mobilat și spune că scara blocului este foarte curată. De asemenea, blocul dispune de interfon. Apartamentul se află pe bulevardul Mihail Viteazul, situat la etajul 8 din 8 al unui bloc care a avut acoperișul schimbat recent. Potrivit anunțului, apartamentul este decomandat și are două terase.

Geamurile apartamentului sunt din termopan, iar camerele sunt mobilate modern, după cum se poate observa în imaginile postate de cel care a făcut anunțul.

Apartament cu trei camere, scos la vânzare cu 6.000 de euro

Blocul se află în apropierea unor supermarketuri, dar și a câtorva restaurante. Prețul apartamentului este de 12.500 de euro. Anunțul postat pe OLX precizează că prețul este negociabil.

Mai mult, nu este singurul apartament din orașul Vulcan care se vinde la un preț mic. La începutul lunii aprilie, un alt român a postat un anunț în care vindea un apartament de trei camere cu doar 6.000 de euro. Chiar dacă prețul este foarte mic în comparație cu standardele actuale ale pieței imobiliare, există câteva detalii importante de luat în considerare. Apartamentul are o cameră la demisol, iar celelalte două camere, împreună cu bucătăria și baia, sunt situate la parter. Deși dispune de toate utilitățile și de facilități precum termopanele și gratiile la geamuri, proprietarul menționează că locuința necesită renovări. Blocul în care se află apartamentul este situat în apropierea centrului orașului, facilitând accesul la diverse servicii și utilități. De asemenea, apropierea de magazinele Penny și Pepco oferă oportunități convenabile de cumpărături pentru locatari.

Acum, un apartament cu trei camere costă doar 12.000 de euro în localitatea Vulcan, care se află la poalele Munților Vulcan, la aproximativ 12 km de Petroșani. Se află, totodată, la 110 km de municipiul Deva. Populația este de aproximativ 20.000 de locuitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *