Cancan

În acest oraș din România îți poți cumpăra un apartament cu 2 camere cu doar 10.000 de euro. Se vinde complet mobilat

Publicat: 25 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
În acest oraș din România îți poți cumpăra un apartament cu 2 camere cu doar 10.000 de euro. Se vinde complet mobilat
Un utilizator al platformei de vânzări OLX scoate la vânzare un apartament cu două camere, cu suprafața de 50 mp.

Sunt o mulțime de modalități prin care se pot folosi 10.000 de euro. Sunt persoane care aleg să-și cumpere o mașină, ori un apartament. Da, există un oraș în România unde un apartament cu două camere costă 10.000 de euro.

Se pare că mai există o speranță. Într-o perioadă în care toare prețurile sunt în creștere, în localitatea Vulcan, județul Hunedoara, prețul unui apartament cu două camere este de 10.000 de euro.

Orașul din România în care îți poți cumpăra un apartament cu două camere cu doar 10.000 de euro

Un utilizator al platformei de vânzări OLX scoate la vânzare un apartament cu două camere, cu suprafața de 50 mp. Locuința se vinde complet mobilată, dar și cu aragaz, frigider, mașină de spălat rufe. Potrivit anunțului, prețul este negociabil.

Imobilul se află în localitatea Vulcan, județul Hunedoara, la aproximativ 12 km distanță de orașul Petroșani.

”* Vând apartament 2 camere, str. Traian nr.7, bl. A5 , et.6 ;
* Suprafața – 50 mp ;
* Apartamenrul este decomandat;
* Apartament compus din: 2 camere, hol, baie, balcon;
* Baia este gresiată și faianțată, 1 cameră și bucătăria cu termopane;
* Apartamentul este fară datorii, se vinde mobilat și cu tot ce se află în el ( frigider, aragaz, mașină de spălat ), prețul se negociază la fața locului”, este anunțul utilizatorului OLX.

Un apartament cu trei camere se vinde la doar 20.000 de euro

Pe platforma Olx, proprietarul dorește să vândă în Petroșani un apartament cu 20.000 de euro. Locuința dispune de trei camere, este un apartament decomandat și conține, deja, mobilă. Potrivit anunțului, apartamentul are suprafața utilă de 77 de metri pătrați, se află într-un bloc construit înainte de 1977, la etajul șase din zece.

”Vând apartament 3 camere, decomandat, nu prezintă îmbunătățiri, strada Aviatorilor, etaj 6 din 10, lift funcționabil, se vinde mobilat. Preț 20000 euro”, se arată în anunț.

De exemplu, o altă persoană vindea, recent, un apartament cu două camere, la același preț, însă în județul Sibiu, în localitatea Agnita. Precum și proprietarul amintit mai sus, și acesta oferea spre vânzare o locuință mobilată și utilată.

Piața imobiliară din Iași a suferit schimbări

Prețurile la apartamentele care sunt închiriate au crescut.

„Un apartament cu 2 camere, tip open space, l-am închiriat cu 300 de euro pe lună, într-un complex din zona metropolitană. În zona Antibiotice s-a închiriat cu 300 de euro pe lună. Acum se vând apartamentele mici, cu 1 sau 2 camere, cu suprafețe cuprinse între 30-55 de metri pătrați, pentru investiții. Sunt și ele închiriate. Cei care mai aveau depozite în bănci au dat drumul bănuților și cumpără apartamente pe care le închiriază. Acum vând 3-4 apartamente pe lună, față de 7-8, acum câteva luni.

Deci vânzările au scăzut cu 50 la sută. Nu se mai cumpără apartamente cu credit pentru că a crescut ROBOR-ul. Avem și mulți clienți din Republica Moldova care își fac viză și cumpără apartamente în zonele limitrofe. Lor le-am dat cam 5-6 apartamente pe lună, care costă 50-60.000 de euro, dar tot apartamente mici”, susține Costin Frij, specialist în imobiliare.

Locuințele din Iași s-au scumpit, începând cu anul 2021.

Adauga un comentariu