Actualitate

Un apel la 112 anunţa un scandal în familie. Poliţistul ajuns la faţa locului, lovit cu un pumn în faţa de bătrânul recalcitrant – VIDEO

Publicat: 24 nov. 2022
Un apel la 112 anunţa un scandal în familie. Poliţistul ajuns la faţa locului lovit cu un pumn în faţa de bătrânul recalcitrant - VIDEO
Sindicatul Europol a publicat un mesaj pe pagina oficială de Facebook

Un apel la numărul unic de urgenţă 112 anunţa un scandal în familie. La scurt timp, un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului și au sunat la uşă.

Un bătrân a deschis uşa forţelor de ordine şi l-a lovit pe agentul de poliţie cu pumnul în faţă. Întregul moment a fost surprins de camera corporală pe care o avea omul legii.

În acest context, Sindicatul Europol a publicat un mesaj pe pagina oficială de Facebook.

Atenţie! Imagini cu un puternic impact emoţional!

„De multe ori am auzit opinii de genul: „ce mare lucru să intervii la un apel 112” sau „polițiștii de ordine publică nu fac nimic, doar patrulează” sau cum ar spune diverși oameni politici, „Poliţistul e expus la risc la cârciumă când stă şi vorbeşte cu oamenii din sat. E un risc enorm de mare”

În imagini vedeți ce se poate întâmpla la o „banală” intervenție a polițiștilor la un apel 112 unde se reclamă „scandal în familie”. După ce colegii au ajuns la adresă și au sunat la ușă, a deschis ușa un bărbat în vârstă. Iar în următoarea fracțiune de secundă, s-a năpustit asupra polițistului fără niciun drept de apel.

Sigur, dacă eventual colegul ar fi putut anticipa lovitura și ar fi aplicat forța pentru a-l imobiliza, am fi văzut la toate jurnalele de știri titluri de genul: „Vârstnic pus la pământ de polițiști”, „Exces de zel din partea polițiștilor care au agresat un bătrân” și tot așa.

În profesia noastră un lucru este sigur, știi când trebuie să mergi la muncă, dar nu știi cum te mai întorci, când te mai întorci și dacă te mai întorci”, se arată în mesajul transmis de Sindicatul Europol.
Adauga un comentariu