National

Un astrolog român ar fi prezis cutremurul care a făcut ravagii în Turcia și Grecia

Publicat: 30 oct. 2020
Dezastrul produs de cutremur în Turcia
„Se mai anunță o energie destul de zguduitoare, adică, undeva prin lumea asta e posibil ca în această lună să fie un cutremur destul de mare”

Bianca Nuțu, astrologul care prezintă în fiecare zi horoscopul în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, a făcut o serie de predicții, acum aproximativ o săptămână. Astfel, aceasta ar fi zis că urmează să aibă loc un seism puternic. Se pare că prezicerea ei s-a adeverit vineri, 30 octombrie 2020.

Cu o săptămână în urmă, astrologul Bianca Nuțu a spus că există posibilitatea producerii unui seism destul de mare luna aceasta.

“Trebuie să avem mai multă încredere în noi și niciodată să nu ne comparăm cu ceilalți (…). Se mai anunță o energie destul de zguduitoare, adică, undeva prin lumea asta e posibil ca în această lună să fie un cutremur destul de mare”, a declarat astrologul Bianca Nuțu în cadrul ediției de la “Neatza cu Răzvan și Dani”, difuzată joi, 22 octombrie 2020.

Vineri, 30 octombrie, un cutremur puternic, de 6,7 magnitudine, s-a produs în Grecia şi a fost resimţit în capitala Atena, informează Centrul Seismologic Europeano-Mediteranean (EMSC). Seismul a avut loc la o adâncime de cinci kilometri în Arhipelagul Dodecanez, în jurul orei 11.50 GMT, 13:15 – ora României.

Cutremurul a făcut ravagii și în Turcia, în regiunea Izmir, unde mai multe clădiri s-au prăbuşit, potrivit Express.co.uk. La început, seismul a fost evaluat ca având magnitudine 7.

Cutremurul a avut loc la o adâncime de 30 de kilometri, în apropierea orașelor Karabaglar (Turcia) și Néon, din Grecia, dar s-a simțit și în zona Capitalei, Atena, precum și în Portul Pireu. Unda de şoc a fost resimţită totodată în capitala Ankara, potrivit BBC.

Astrologul care a prezis pandemia de coronavirus a vorbit despre momentul când se va încheia totul

Jessica Adams este astrologul care a prezis pandemia de coronavirus. Se pare că acum a vorbit despre momentul în care se va încheia totul cu acest virus, care a făcut lumea să se îngrozească. Jessica Adams este un astrolog din Marea Britanie și spune că a prezis pandemia de COVID-19, înainte ca aceasta să înceapă. Recent, Jessica a oferit informații cu privire la momentul în care se va finaliza pandemia de coronavirus.

Femeia este de părere că poate să citească în viitor într-un bol cu apă sau are diverse viziuni și premoniții în care i se arată fragmente din ceea ce urmează să se petreacă.

„De fapt, am văzut virusul de două ori. Apoi am văzut un rând de cifre, care semănau foarte bine cu o dată anume, posibil data la care a debutat Covid, erau mai mulți de unu, zero și doi. Asta s-a întâmplat în 2019, așa că am publicat pe site-ul meu pentru că îmi place să-mi țin la curent cititorii cu ceea ce se întâmplă înainte de a se întâmpla.

Apoi, am avut a doua viziune a virusului, de data asta în martie 2020”, a dezvăluit Jessica, într-o emisiune de televiziune.

Despre sfârșitul pandemiei provocate de noul coronavirus, Jessica Adams a declarat:

”Depinde mult de ceea ce se va întâmpla anul următor, dar s-ar putea să fim capabili să-l eliminăm, să avem zero cazuri pentru 28 de zile, așa cum s-a întâmplat în Australia”, a spus astrologul Adams.

Adauga un comentariu