International

Un avion cu 191 de pasageri la bord s-a prăbușit. Aeronava s-a rupt în două la aterizare – Video, Update

Publicat: 07 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un avion cu 191 de pasageri la bord s-a prăbușit. Aeronava s-a rupt în două la aterizare - Video Update

Un avion s-a prăbușit la aterizare în India. Aeronava la bordul căreia se aflau 191 de pasageri s-a rupt în două când a ajuns pe pistă și a ieșit în decor. Avionul venea de la Dubai și a aterizat la Calicut. Din fericire, nu a urmat nicio explozie. Acest lucru crește șansele să există supraviețuitori.

Update: Conform informațiilor furnizate de presa locală, doi pasageri și căpitanul aeronavei au murit. Până în acest moment au fost înregistrați 35 de răniți. Compania aeriană a menționat că, la bordul avionului se aflau „174 de pasageri, printre care 10 minori, 2 piloți și 5 membri ai echipajului”.

Revenim cu detalii

Un avion s-a prăbușit la o bază aeriană din SUA. Pilotul a decedat

Un avion s-a prăbușit la o bază aeriană din SUA. Un avion de luptă F-16 s-a prăbușit la o bază aeriană din statul Carolina de Sud. Tragedia s-a petrecut în timpul unui zbor de antrenament.

Un avion s-a prăbușit la o bază aeriană din SUA

Avion de luptă F-16 s-a prăbușit la o bază aeriană din Statele Unite ale Americii. La bordul aeronavei se afla doar pilotul. Bărbatul s-a stins din viață pe patul de spital, în ciuda eforturilor medicilor, potrivit cbsnews.com.

Până în acest moment, identitatea pilotului nu a fost făcută publică.

Autoritățile americane au demarat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauza prăbușirii.

Avion prăbușit în Iran

Tragedia din Iran a fost filmată, arătând locul unde s-a petrecut dezastrul. Toţi pasagerii aflat la bord, circa 180 şi-au pierdut viaţa în urma impactului. Aeronava companiei Ukraine Internaţional Airlines din Iran s-a făcut scrum în urma accidentului produs la începutul lunii ianuarie a acestui an.

Bilanțul tragediei: 15 pasageri ucraineni, 71 iranieni, 73 canadieni, patru germani, trei englezi, opt suedezi și șase afgani.

„Cauza producerii accidentului aviatic din Iran în care 176 de persoane au murit a fost un incendiu izbucnit la unul dintre motoare. În urma incendiului, pilotul a pierdut controlul aeronavei, după care s-a prăbușit. Una dintre cutiile cutiile negre ale avionului a fost găsită de către echipele de salvare iraniene”, a declarat Qassem Biniaz, purtătorul de cuvânt al Ministerului iranian al Transporturilor.

Locul unde s-a produs întregul eveniment este lipsit de viaţă, fiind doar resturi mistuite încet de flăcări. Videoclipul a fost intens distribuit în toate ţările.

Aeronavă, un Boeing 737-800 zbura spre Kiev, moment în care s-a prăbușit după plecarea de pe Aeroportul Internațional Imam Khomeini din Teheran, miercuri dimneața, 8 ianuarie 2020. Organele legii iraniene au confirmat faptul că nu s-au înregistrat supraviețuitori.

Cauza producerii dezastrului nu este cunoscută încă, ci doar se speculează că ar fi vorba despre defecţiuni tehnice.

Adauga un comentariu