International

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit într-o zonă rezidențială din Medellin. Opt persoane și-au pierdut viața – VIDEO

Publicat: 21 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit într-o zonă rezidențială din Medellin. Opt persoane și-au pierdut viața - VIDEO
Avion prăbușit deasupra unui cartier, la Medellin (Columbia)

În această seară a avut loc un incident tragic. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit deasupra unui cartier, la Medellin, în Columbia. La bord se aflat 8 persoane.

„Este un avion bimotor Piper care acoperă ruta Medellin – municipalitatea Pizarro, departamentul Choco. La decolare, a raportat defecțiuni la motor și nu a mai ajuns la aeroportul Olaya Herrera”, a declarat președintele.

Un bărbat care locuiește în acea zonă a spus că a existat o explozie, iar oamenii au început să țipe de frică.

„Totul a explodat și oamenii au început să țipe, iar totul era portocaliu. Geamurile au căzut, erau resturi și totul era fierbinte. M-am uitat afară și am văzut că era foc, mi-am luat obiectele de valoare și am ieșit”, povestește Samuel Cuervo, un vecin al locului unde s-a prăbușit avionul, citat de El timepo.com

Avion prăbușit deasupra unui cartier

Avionul care s-a prăbușit urma să se întoarcă la terminal pentru a ateriza, dar nu a mai reușit. Din păcate, oamenii care se aflau la bordul avionului si-au pierdut viața.

„În mod preliminar, au fost recuperate opt cadavre ale pasagerilor și echipajului avionului care se îndrepta spre Pizarro. O îmbrățișare de solidaritate pentru toate familiile lor”, a declarat pe Twitter ombudsmanul orașului, William Vivas.

Mecanismele au fost deja activate pentru a ajuta victimele

Quintero a dat asigurări că toate mecanismele au fost deja activate pentru a ajuta victimele. Potrivit Departamentului de gestionare a riscurilor din cadrul municipalității, „patru mașini cu 15 unități ale Brigăzii Oficiale de Pompieri din Medellin sprijină activitatea de intervenție de urgență în Belén Rosales”.

Adauga un comentariu