Prima pagină » International » Un băiat s-a sinucis după ce a fost victima bullying-ului la școală. Detalii cumplite din viața unui copil de doar 10 ani – VIDEO

Un băiat s-a sinucis după ce a fost victima bullying-ului la școală. Detalii cumplite din viața unui copil de doar 10 ani – VIDEO

16 mai 2024, 17:00, 2 ,
în International

Un băiat de 10 ani s-a sinucis după ce a fost victima bullying-ului la școală: colegii de clasă și-au bătut joc de ochelarii și dinții săi. Părinții lui spun că au contactat școala de 20 de ori pentru a le aduce la cunoștință această situație, dar au fost ignorați.

Familia susține că băiatul a fost agresat fizic și emoțional luni întregi, chiar la școală, înainte de a alege să își pună capăt zilelor.

Băiatul s-a sinucis pentru că râdeau colegii de școală de el că avea ochelari și aparat dentar

Sammy Teusch, din Greenfield, Indiana, a murit prin sinucidere pe 5 mai și, potrivit familiei sale, a fost hărțuit până în noaptea în care a murit. Părinții săi, Sam și Nichole, spun că era agresat fizic și emoțional la școală, Sammy fiind bătut recent într-un autobuz școlar.

Hărțuirea a început anul trecut, când era în școala primară, și l-a urmat la Greenfield Intermediate School. Potrivit familiei, Sammy le-a povestit profesorilor și altor membri ai personalului despre intimidare de 20 de ori.

„La început făceau mișto de el pentru ochelarii lui, apoi au continuat să facă mișto de dinții lui. A durat mult timp. L-am ținut în brațe. Am făcut lucrul pe care niciun tată nu ar trebui să îl facă vreodată și, de fiecare dată când închid ochii, este tot ce pot vedea“, a povestit tatăl său, Sam, pentru WTHR. Abuzurile au devenit apoi fizice, a adăugat Sam: „A fost bătut în autobuzul școlar, iar copiii i-au spart ochelarii și tot. Am sunat la școală și am întrebat: ‘Ce faceți în legătură cu asta? E din ce în ce mai rău, din ce în ce mai rău. Și nu se îmbunătățește deloc. De fapt, se înrăutățește’.

Băiatul era agresat la școală, dar și în mediul online

Părinții lui Sammy spun că hărțuirea a început la școală și apoi l-a urmat acasă. „Școala știa că se întâmpla acest lucru”, agresiunea trecând de la școală și din autobuz la platformele de socializare precum Snapchat, a adăugat Sam, tatăl băiatului, citează Daily Mail.

„Moartea lui Samuel Teusch este tragică și a lăsat corporația noastră școlară și comunitatea în general într-o durere imensă. Inimile noastre se îndreaptă spre familie în aceste momente.Sammy a fost elev în Greenfield-Central în ultimul an și jumătate. El a terminat anul al treilea la Weston Elementary School în mai 2023 și a fost elev în clasa a patra la Greenfield Intermediate School în timpul anului școlar curent 2023-24. Am fost anunțați de moartea sa duminică după-amiază și am trimis echipa noastră de răspuns la criză atât la Greenfield Intermediate School, cât și la Greenfield Central Junior High School (unde are doi frați) pentru a începe săptămâna. Personalul nostru din Greenfield-Central a lucrat destul de mult cu familia Teusch în ultimele 18 luni. Contactele dintre personalul școlii și părinți au fost frecvente. Părinții au raportat modul de deces ca fiind o sinucidere și investigăm afirmațiile lor legate de hărțuire. În timp ce ancheta continuă, ne concentrăm în primul rând resursele pentru a răspunde nevoilor imediate ale elevilor pe care îi deservim în Greenfield-Central Schools’, a fost mesajul Șclii Greenfield-Central Community School într-un comunicat.

Comentarii
  • Părinții sunt oameni bătuți în cap 🙄

    Părinții sunt de cele mai multe ori de vină. Nu știu să-și educe odraslele si iși pierd simțul realității.

    News flash pentru părinți: odorul tau NU e cel mai frumos, nici cel mai deștept, si în nici un caz cel mai cuminte.

  • nu mai dati vina pe parinti si mai ales pt traumele din copilarie
    viata e viata o infrunti nu te lasi invins
    tu trebuie ca si copil sa te protejezi
    cata bataie se lua/dadea inainte intr copii
    bateai tu sau erai batut
    apoi urma o noua zi si tot asa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`