Local

Un ieșean, fost polițist, a avut nevoie de îngrijiri medicale, pe Independenţei. Medicii l-au resuscitat timp de mai multe minute, însă a fost declarat decesul – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

Publicat: 03 sept. 2021
Un bărbat de 53 de ani are nevoie de îngrijiri medicale

În urmă cu puţin timp s-a produs un incident la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că un bărbat a căzut secerat la pământ, în zona parcului Independenţei din municipiu.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de Poliţie, Poliţie Locală, SMURD şi o ambulanţă.

Valentin P., în vârstă de 58 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale. În aceste momente este resuscitat de medicii ieşeni. Bărbatul nu are un picior şi ar avea o anemie severă.

Potrivit martorilor, bărbatul stă în zonă şi a venit să se plimbe în parc. La un moment dat, stând pe o bancă, i s-a făcut rău. Un trecător l-a văzut şi a apelat la numărul unic de urgenţă 112.

În urma unei infecţii, bărbatului i s-a amputat piciorul. Pacientul ar fi ieşit în urmă cu două zile din spital. Acesta ar fi lucrat în cadrul Poliţiei, timp de 20 de ani.

UPDATE: Din nefericire și în ciuda eforturilor făcute de medici, bărbatul a murit. Medicii ieșeni au declarat în aceste momente decesul. Trupul neînsuflețit urmează să fie ridicat de Institutul de Medicină Legală Iași.

UPDATE: Conform declaraţiilor unor cunoscuţi ai bărbatului se pare că zilele trecute fusese dus de un vecin la spital, după ce i se infectase piciorul.
Oamenii din parc au sesizat incidentul la 112 deoarece bătrânul era într-o poziție anormală în cărucior și avea 10 lei în mână. Iniţial, aceştia au crezut că Valentin P. consumase băuturi alcoolice, însă cel mai probabil a suferit un stop cardio respirator.

Aplicarea manevrelor de resuscitare a început la 16.04, iar medicii continua acţiunea şi în aceste momente, fiind 16.31.

 

Comentarii
Adauga un comentariu