Local

Un bărbat care şi-ar fi falsificat permisul de conducere, reţinut de poliţiştii ieşeni – FOTO

Publicat: 07 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat care şi-ar fi falsificat permisul de conducere reţinut de poliţiştii ieşeni - FOTO
Un bărbat care şi-ar fi falsificat permisul de conducere, reţinut de poliţiştii ieşeni (1)

Un bărbat în vârstă de 43 de ani care şi-ar fi falsificat permisul de conducere a fost reţinut de poliţiştii ieşeni. Bărbatul deţinea un permis de conducere care ar fi, conform primelor investigaţii, fals. Poliţiştii ieşeni l-au oprit pe bărbat în dreptul localităţii ieşene Podu Iloaiei şi au constatat că acesta avea un permis din Italia.

Un bărbat care şi-ar fi falsificat permisul de conducere, reţinut de poliţiştii ieşeni

În comunicatul de presă emis de oamenii legii se arată faptul că bărbatul, conducătorul unui autoturism,se deplasa pe raza localităţii Podu Iloaiei, moment în care a fost oprit de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului. Oamenilor legii li s-a prezentat un permis de conducere din Italia asupra căruia plana suspiciunea unor falsuri. În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, s-a constatat faptul că suspectul nu deţine permis de conducere:

 La data de 5 august a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Podu Iloaiei au oprit pentru control, pe raza oraşului Podu Iloaiei, un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Iaşi. Bărbatul a prezentat pentru control un permis de conducere eliberat de autoritățile din Italia, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști, au rezultat suspiciuni privind autenticitatea documentului și s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

Oamenii legii l-au reţinut pe bărbatul de 43 de ani sub suspiciunea conducerii unui vehicul fără permis şi uz de fals. Acesta va sta 24 de ore în spatele gratiilor, timp în care judecătorii se vor pronunţa asupra propunerii de arestare preventivă pentru 30 de zile:

” În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 6 august a.c., bărbatul cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi. La data de 7 august a.c., acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. ” se arată în comunicat.

Un bărbat s-a răsturnat cu maşina după ce a condus beat şi nici permis nu avea

Poliţiştii ieşeni efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Iaşi efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 3 august a.c., un bărbat de 32 de ani, din judeţul Vaslui, ar fi condus un autoturism pe DJ 248 C, în comună Ciurea şi ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se pe cupolă. În urma impactului bărbatul a fost rănit, iar din verificările efectuate s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Totodată, în urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 5 august, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi. La data de 6 august, acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Adauga un comentariu