National

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit împușcat în cap în Târgu Mureș

Publicat: 30 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat de 55 de ani a fost găsit împușcat în cap în Târgu Mureș

Marți, 30 martie, un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost găsit împușcat în cap în locuinţa sa din Târgu Mureş.

În jurul orei 17:00, Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a transmis că polițiștii au fost sesizați că un bărbat a fost găsit fără suflare în casă. Poliția ia în calcul toate variantele, de la sinucidere la crimă.

„Bărbatul a fost identificat ca fiind din Târgu Mureş şi având vârsta de 55 de ani. În continuare cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Târgu Mureş”, a spus pentru Antena 3, Emanuela Farcaş, purtător de cuvânt IPJ Mureş.

Un eveniment similar a avut loc în Constanța, unde un bărbat a fost împușcat de mai mulţi tineri. În acest caz însă, bărbatul trăiește a fost transportat de urgentă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale.

Un bărbat de 45 de ani a fost împuşcat cu un pistol cu bile. Un bărbat a fost împușcat în Târgu Mureș

Un bărbat din Constanța, în vârstă de 45 de ani, a intervenit într-un conflict în care erau implicaţi mai mulţi tineri. Se pare că bărbatul este tatăl unui băiat dintre cei implicaţi în conflict.

Constănțeanul care a fost împușcat cu un pistol cu bile, a fost transportat, de urgență, la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Oamenii legii au transmis un comunicat în care au precizat că bărbatul în vârstă de 45 de ani este tatăl unuia dintre tinerii care au fost implicaţi în conflict şi a fost împuşcat în momentul în care încerca să aplaneze întregul eveniment. Totuşi, pistolul nu conţinea bile de cauciuc sau muniţie reală ci era un pistol de tip airsoft.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc la intersecţia străzilor Bravilor cu Luptători din municipiu, în urma unui conflict spontan între trei tineri. La un moment dat, când tatăl unuia dintre aceştia ar fi intervenit, un tânăr ar fi tras asupra bărbatului, de 45 de ani, cu un pistol airsoft cu bile. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

De asemenea, autoritățile au anunțat că victima poate depune plângere penală în decurs de 90 de zile de la data incidentului. Poliţiştii continuă cercetările şi vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat pe stradă din Constanța dar şi împrejurările conflictului spontan. A fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de lovire sau alte violențe

Adauga un comentariu