Prima pagină » Actualitate » Un bărbat de la un cămin de bătrâni din Călăraşi şi-a înjunghiat doi colegi. Directorul insitutiei a dat detalii despre crimă

Un bărbat de la un cămin de bătrâni din Călăraşi şi-a înjunghiat doi colegi. Directorul insitutiei a dat detalii despre crimă

22 sept. 2022, 09:49,
BZI.ro, în Actualitate

În urma unui conflict, o crimă a avut loc într-un cămin de bătrâni din Călărași, unde, un bărbat de 79 de ani şi-a înjunghiat doi colegi. Unul din bărbaţii înjunghiaţi a murit câteva ore mai târziu la spital.

Directorul căminului de bătrâni a dat mai multe detalii despre agresor.

Crimă la un cămin de bătrâni din Călăraşi

Incidentul s-a petrecut, miercuri dimineaţa, 21 septembrie, la căminul pentru bătrâni din Călăraşi, Sf. Antim Ivireanul. Se pare că pe fondul unui conflict, un bătrân în vârstă de 79 de ani şi-a înjunghiat doi colegi de 80 şi 60 de ani, folosind un obiect contondent.

Victimele au fost transportate de urgenţă la spital, dar, din păcate, bărbatul de 80 de ani a murit câteva ore mai târziu.

Conform declaraţiei directoarei, bărbatul de 79 de ani a fost evaluat psihic în luna august şi niciodată, pe durata șederii sale în cămin, nu a făcut ceva grav.

„La ora 5 fără un sfert, a luat briceagul şi s-a dus şi l-a înjunghiat. (…) Nu mi-a venit să cred. Nimeni nu dormea din rândul salariaților. La câteva secunde partea medicală a instituţiei a fost acolo. A fost acasă avea bilet de voie şi când s-a întors… E șocant ce s-a întâmplat”, a declarat directorul căminului de bătrâni.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, şi urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat și tentativă la omor calificat.

„Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a precizat un oficial din Poliţie.

De asemenea, zilele trecute, o femeie a fost atacată pe o stradă din Maramureş de iubitul său, deoarece era suspectată de infidelitate.

Patroni înjunghiați de un fost angajat

Într-o altă ordine de idei, amintim că un caz asemănător a avut loc la Botoșani. În schimb, povestea este una diferită, pentru că de data aceasta cei înjunghiați au fost patronii unui bărbat de 44 de ani. Acesta, supărat fiind că a fost concediat și-a descărcat frustrarea pe cei doi frați. Motivul acestui gest a pornit de la faptul că agresorul ar fi lipsit o perioadă mai lungă de la locul de muncă, iar șefii săi nu i-au mai plătit suma de bani pe care bărbatul susţine că ar fi trebuit să o primească pentru munca sa.

Așadar, fostul angajat a mers acasă la cei doi ca să lămurească situaţia şi i-a atacat pe foştii patroni cu un briceag, apoi a fugit.

Bărbații au fost internaţi de urgenţă în stare gravă.

„Doi pacienți, de 37 şi 42 de ani, ambii cu multiple plăgi înjunghiate. Unul dintre aceştia prezenta o plagă penetrantă toracică spaţiul VIII intercostal, cu hemopneumotorax stâng, precum şi plagă lombară stângă profundă. De asmenenea, plăgi escoriate hemitorace stâng şi drept anterior. Al doilea prezenta plagă înjunghiată toracică nepenetrantă spaţiul III intercostal stâng, cu traiect în baza axilei, plagă fesieră stângă profundă. Ambii au fost admişi la terapie intensivă”, a precizat un asistent din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Agresorul, în vârstă de 44 de ani din Botoşani a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior, arestat pentru vătămare corporală din culpă şi lovire.

Cu toate acestea, reiterăm faptul că o crimă a avut loc la un cămin de bătrâni din Călărași, unde doi bărbați au fost înjunghiați de un bătrân de 79 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *