National

Un bărbat din Bistriţa-Năsăud a fost bătut cu mătura de soţie. Incredibil ce motiv a avut femeia 

Publicat: 26 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat din Bistriţa-Năsăud a fost bătut cu mătura de soţie. Incredibil ce motiv a avut femeia 
Cu toate că a fost bătut zdravăn, bărbatul a refuzat să meargă la spital

Un bărbat din Bistriţa-Năsăud a fost bătut cu mătura de soţia sa, după ce aceasta şi-ar fi ieşit din fire când l-a văzut că hrănea animalele din gospodărie, fără să o anunţe de acest lucru.

Bărbatul de 34 de ani a refuzat emiterea unui ordin de restricție provizoriu față de soția sa, în vârstă de 23 de ani.

autospeciala politie
Bărbatul nu a depus plângere la poliţie şi nici nu a cerut ordin de protecţie.

Un bărbat a fost bătut cu mătura de soţie

Incredibil pentru ce motiv a fost bătut cu mătura de soţie, un bărbat din Bistriţa-Năsăud. Se pare că femeia, în vârstă de 23 de ani, din comună Ilva Mare, a apelat la acest gest după ce a văzut ca soţul sau a hrănit animalele din gospodărie fără să o anunţe de acest lucru.

Enervată la culme, aceasta s-a năpustit asupra bărbatului cu coada măturii şi l-a lovit de mai multe ori. La întreaga scenă a fost martor şi fetiţa lor de doar un an şi jumătate.

Cu toate că a fost bătut zdravăn, bărbatul a refuzat să meargă la spital, nu a depus plângere la poliţie şi nici nu a cerut ordin de protecţie.

Acum, cazul este anchetat de poliţişti care au deschis dosar penal pentru violenţă în familie.

„Din primele date, un bărbat de 34 de ani, din localitate, ar fi fost agresat fizic de către soția acestuia în urma unui conflict spontan. În urma agresiunii bărbatul a refuzat transportul la spital, refuzând totodată și emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva femeii.

Polițiștii continua cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de violenţă în familie”, a precizat Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Bărbat omorât în bătaie de soție la Sălaj

Într-un context diferit, amintim de un caz prezentat anterior în Cotidianul BZI când un bărbat a fost omorât în bătaie de soţie. În acest sens, din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că un bărbat de 56 de ani, din comuna Plopiş, ar fi decedat la domiciliu, în data de 14 iunie, iar în urma examinării cadavrului au fost identificate pe acesta mai multe escoriaţii şi echimoze.

Având în vedere că existau deja suspiciuni cu privire la cauza şi împrejurările în care s-a produs decesul, cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Zalău, în vederea efectuării necropsiei.

„În urma concluziilor preliminare, s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit în urma unor leziuni interne. Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, care în urma probatoriului administrat, a stabilit faptul că, în data de 14 iunie, pe fondul unor neînţelegeri, o femeie, în vârstă de 55 de ani (soţia victimei), i-ar fi aplicat bărbatului mai multe lovituri cu pumnii în zona toracică şi abdominală, provocându-i leziuni interne, care au dus la decesul acestuia”, este precizat în informarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

În acest caz, procurorul a dispus reţinerea femeii, pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a dispus, în 16 iunie, arestarea preventivă a acesteia, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

De data aceasta însă, actul violent a avut loc la Bistrița-Năsăud, unde un bărbat a fost bătut cu mătura de soție, pentru că ar fi hrănit animalele din gospodărie fără știrea ei.

Adauga un comentariu