National

Un bărbat din Buzău a încercat să se arunce de la etajul 9. Pompierii au spart uşa și au reușit să îl oprească

Publicat: 26 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat din Buzău a încercat să se arunce de la etajul 9. Pompierii au spart uşa și au reușit să îl oprească
Un bărbat din Buzău a încercat să se arunce de la etajul 9. Pompierii au spart uşa și au reușit să îl oprească

O altă tentativă de sinucidere a avut loc în această serară. Din primele informații, se pare că un bărbat de 67 de ani din Buzău, care locuia singur de mai multă vreme, a vrut să se arunce de la etajul 9 al blocului în care locuia.

Bărbatul, cunoscut cu afecţiuni psihice, ar fi sunat la 112 şi ar fi anunţat că vrea să se arunce de la etaj. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale pompierilor, jandarmilor şi Poliţiei şi au luat legătura telefonic cu bărbatul, încercând să îl convingă să renunţe la gestul necugetat.

La un moment dat bărbatul nu a mai răspuns la telefon, moment în care pompierii au spart uşa garsonierei în care locuia şi l-au scos din interior, transportându-l cu o ambulanţă la spital.

Nu este primul incident care a avut loc astăzi

Nu este primul incident care a avut loc în această seară. Reamintim că un alt bărbat de 43 de ani care ameninţa că se va arunca de la geamul unui hotel din Braşov, de la o înălţime de peste 20 de metri, a fost salvat de negociatorii Poliţiei.

După o ceartă cu partenera sa, bărbatul a amenințat că se sinucide. La fața locului s-au deplasat mai multe forţe operative aparţinând M.A.I, polițiști și negociatori.

„La faţa locului au fost direcţionate, de îndată, mai multe forţe operative aparţinând M.A.I., între care şi doi poliţişti, negociatori în cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – Braşov. Din documentarea incidentului s-a stabilit că persoana în cauză se afla cazată în unitatea hotelieră împreună cu familia şi, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, i-a spus concubinei că se va sinucide, fapt pentru care a ieşit la balcon, a escaladat balustrada imobilului şi s-a poziţionat pe pervazul exterior al acestuia, situat la o înălţime de aproximativ 20 m faţă de nivelul solului, simulând desprinderea şi precipitarea din acel loc”, a transmis sursa citată.

Adauga un comentariu