International

Un bărbat din Canada şi-a găsit portofelul pierdut acum 54 de ani

Publicat: 03 dec. 2020
un bărbat și-a găsit portofelul pierdut în urmă cu 54 de ani
un bărbat și-a găsit portofelul pierdut în urmă cu 54 de ani

Un bărbat din Ontario, Canada, care și-a pierdut portofelul în urmă cu 54 de ani, i s-a returnat obiectul după ce un alt bărbat l-a găsit într-o canapea veche. Darcy Major, în vârstă de 86 de ani, din Port Dover, a declarat că portofelul i-a dispărut în 1966 și nu a aflat niciodată ce s-a întâmplat până când Christopher Camacho nu a luat legătura cu copiii săi.

Camacho a găsit portofelul într-o canapea veche și a obținut numele lui Major din documentele din interior, care includeau un permis de conducere, un cec vechi și un permis de câine.

Bărbatul și-a găsit portofelul cu ajutorul unui grup de Facebook

Camacho a scris în grupul „ În prezent în Port Dover” de pe Facebook că a pescuit portofelul dintr-o canapea veche și că încerca să-și găsească proprietarul.

Comentatorii postării l-au ajutat pe Camacho să ia legătura cu copiii lui Major, care i-au informat tatălui că portofelul său a fost găsit.

„A fost ireal, unde a fost în toți acei ani”, a declarat Major pentru Simcoe Reformer . – Trebuie să fi fost o canapea bună.

Major a spus că îi este recunoscător lui Camacho pentru că l-a urmărit.

„Este destul de emoționant, chiar dacă totul este depășit”, a spus maiorul. „Există oameni cinstiți acolo pentru a-l returna. El ar fi putut să-l pună la gunoi și este atât de frumos încât există oameni de genul acesta”.

Obiecte găsite după zeci de ani în România

In altă ordine de idei și in România se gasesc, după zeci de ani, diverse obiecte. Recent, o postare publicată pe grupul Ești din Iași Dacă a devenit virală după ce un individ a gasit pe o plaja din Constanța o sticlă ce conținea un mesaj scris de o fetiță în vârstă de 16 ani la acea vreme.

În prima parte a scrisorii apar mai multe informații despre tânăra care a creat această capsulă a timpului și despre familia acesteia care a însoțit-o în vacanță.

„20 iulie 1979,

Mamaia

Dragă cititorule,

Mă numesc Gabriela Carmen în etate de 16 ani născută în orașul Iași Bulevardul Dimitrie Cantemir et.2, ap 9, n. 5, Bl. B4, telefon 33669. Am venit aici pentru a petrece vacanța mare împreună cu părinții mei și fratele meu mic „Liviu” în etate de 10 ani. Pe fratele meu îl cheamă Oprea Liviu Valentin. Împreună cu noi a mai venit și unchiul meu Oprea Florian tot din orașul Iași”, se arată în prima parte a mesajului.

Adauga un comentariu