Local

Un bărbat în stare avansată de ebrietate a fost lovit de un tren într-o gară din Iași! Care este starea de sănătate a acestuia

Publicat: 02 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat în stare avansată de ebrietate a fost lovit de un tren într-o gară din Iași Care este starea de sănătate a acestuia
Un bărbat în stare avansată de ebrietate a fost lovit de un tren într-o gară din Iași

În cursul serii trecute, la dispeceratul 112 s-a primit un telefon prin care anunţa faptul că un accident feroviar s-a produs într-o gară din Iași. Un bărbat a fost accidentat de un tren care intra în gara Ciurea. Bărbatul era în stare avansată de ebrietate, susţin medicii.

Poliţiştii şi mai multe echipaje de prim ajutor au ajuns de urgentă în gara din Ciurea după ce s-a primit un telefon la numărul unic de urgentă prin care anunţa faptul că un accident feroviar a avut loc.

Ce s-a întâmplat în cursul serii de luni, 1 martie 2021, în gara din Ciurea

BZI.RO a prezentat în exclusivitate faptul că în gara Ciurea a avut loc un accident feroviar. După primirea apelului la 112 la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de prim ajutor şi ale ISU Iași.

„ISUJ IAȘI intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, terapie intensivă mobilă, un echipaj de prim-ajutor, la un accident feroviar în Haltă Piciorul Lupului, comună Ciurea, județul Iași. Din primele informații persoana de sex masculin, aproximativ 52 ani, a fost lovită de tenul 6414. Acțiunea este în dinamică”, se arată în comunicatul transmis de ISUJ IAȘI în cursul serii trecute.

Care este starea de sănătate a bărbatului acroşat de tren la Ciurea

Conform datelor ulterioare, trenul a acroşat un bărbat în momentul în care intra în gara din Ciurea. Bărbatul era, conform medicilor, sub influenţa băuturilor alcoolice şi a fost uşor rănit suferint mai multe contuzii printre care şi o entorsă la gleznă, o contuzie abdominală minoră A fost transportat la UPU Iași şi a fost tratat corespunzător:

Legat de accidentul feroviar de aseară din localitatea ieşeana Ciurea. Este vorba despre un pacient în vârstă de 54 de ani care era în stare avansată de ebrietate. A fost acroşat uşor de tren la intrarea în gara din Ciurea. Pacientul a suferit contuzii mâin bilateral, entorsă de gleznă, o contuzie uşoară toraco-abdominală, dar şi un traumatism de coloană V lombară. A fost adus la Unitatea Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași unde a fost tratat. Ulterior pacientul a fost transferat aseară la Neurochirurgie.” a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Adauga un comentariu