Local

Protest inedit la Iași! Un bărbat s-a urcat pe clădirea Primăriei și amenința: „Dacă nu vine în 20 de minute Chirica mă arunc direct în cap!” – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 13 nov. 2023
_____ Vizualizări 23 Comentarii
Protest inedit la Iași Un bărbat s-a urcat pe clădirea Primăriei și amenința Dacă nu vine în 20 de minute Chirica mă arunc direct în cap - EXCLUSIV FOTO VIDEO UPDATE
Protest lângă sediul Primăriei Iași

Protest lângă sediul Primăriei Iași. În urmă cu puțin timp, reporterii Cotidianului BZI au fost informați că un bărbat s-a urcat pe clădirea Direcției pentru Agricultură Județeană și amenință că se aruncă. Acesta susține faptul ca autoritățile locale nu îl ascultă și nu îi rezolvă problemele.

UPDATE 11: După mai bine de 3 ore de negocieri, bărbatul a coborât de pe clădire.

UPDATE 10: Cristina Albișteanu, director fond locativ Iași, a venit să vorbească cu protestatarul.

UPDATE 9: Soția protestatarului Liviu Pascu a fost chemată în Primărie.

UPDATE 8: Au trecut cele 20 de minute, iar Liviu Pascu continuă să îl aștepte pe primarul Mihai Chirica.

„Nu mai pot! Sunt disperat, nu se poate trăi acolo. Nu mă dau jos nici dacă vin copiii mei să îmi spună să mă dau jos! Nu mă dau! Să vină primarul, altfel nu mă dau jos”, a mai spus bărbatul.

UPDATE 7: Liviu Pascu, bărbatul urcat pe clădirea Primăriei din Iași a dat un ultimatum:

„Dacă nu vine în 20 de minute Chirica mă arunc direct în cap!”, a anunțat Liviu Pascu.

Liviu Pascu, bărbatul urcat pe clădirea Primăriei

UPDATE 6: Oamenii strigă în cor „Jos, Chirica!”

UPDATE 5: Mai mulți oameni amenință că se vor urca și ei pe Primărie.

„Cu ce am greșit să fiu tratat asa? Mi-au spus să plătesc datoriile altuia ca să pot să stau”, a strigat Liviu Pascu.

Oamenii strigă „Chirica, ieși afară că moare omul ăsta de inimă!”.

„Știți de câte ori am venit în audiență și m-am înscris??? De 300 de ori! Niciodata nu m-a primit”, a mai spus Liviu Pascu, bărbatul urcat pe clădirea Primăriei.

UPDATE 4: Bărbatul spune că îi este rău.

„Am preluat apartamentul cu datorii. Altfel nu ni-l dădea, am plătit datoriile altora.

El are pensie mică, nu mai facem față, ne încarcă la datorii sunt prea multe. Avem 4 copii care sunt la scoală. Nu ne mai ajunge. Este operat la inima. Vrem să ni se dea contractul de locuință, suntem la zi. Ne încarcă la asociație. Plătim femeia de serviciu care nu vine. Nu vrem ceva în plus.

Oamenii sunt cei care locuiesc în cămin cu noi „, a declarat Marcela Pascu, soția bărbatului urcat pe clădirea Primăriei.

UPDATE 3: A venit negociatorul. Cu toate acestea, spiritele s-au încins, oamenii devin din ce în ce mai recalcitranți.

Protestatarii sunt locatarii din căminul din Decebal

Pompierii SMURD, jandarmii și Poliția au venit la fața locului.

UPDATE 2: Bărbatul susține că este sătul de modul în care primarul Mihai Chirica se comportă cu cetățenii.

„De ce nu vine primarul să ne spună care este motivul pentru care mă dă afară? Sunt operat pe cord deschis. M-am săturat să plătesc datoriile altora”, a mai spus Liviu Pascu.

UPDATE 1: Bărbatul susține că dorește să discute cu primarul Mihai Chirica.

„Chiar primarul ăsta nu vine? Nu ne bagă nimeni în seamă?

L-am înștiințat pe primar, știe de această acțiune dar se face că nu aude”, a strigat acesta.

Alături de el sunt peste 10 oameni care protestează in fața Primăriei din cauza neregulilor din cămin. Bărbatul susține faptul ca autoritățile vor să îl dea afara din căminul din Decebal.

Comentarii
  • Chirica, la ce ți-a trebuit să aduci ciorile în oraș? Puteai să bagi studenți acolo în Decebal. Stai că or să înceapă și cei din căminul din Canta 60. Cu rapandulele astea nu o scoți la capăt, pe șes Bahlui le este locul.

  • O cocină căminul din Decebal, stau ciorchine în stradă, fac gălăgie, mizerie, pute mereu, nu poți trece pe acolo de frica negroteilor. Este strigător la cer. Păcat, era o zonă liniștită, plină de verdeață. Care naiba va mai vota cu Chirica la anul, blocul nostru sigur nu.

  • Vreți să coboare? Aduceți o mașină de la pompe funebre în fața primăriei cu un sac de cadavre pregătit. Vă asigur că funcționează.

  • Comentati mai prostilor impotriva acestui om.Indiferent de culoare ,el este un om care are dreptate,dupa ce a cerut audienta de 300 ori si Chirica i- a intors dosul normal ca omul a ajuns in pragul disperarii. Voi tineti cu Chirica acest porc mizerabil?Daca intr – o zi si voi o sa cereti audienta la REGELE CHiRICA de 300 ori si nu va primeste ce veti face?Prostime ca voi distruge Romania! Da,da o prostime ca voi de sus care comentati impotriva acestui om distruge Romania.

  • Trebuia să-l lase sa sara in cap indianul !, judecind la rece și fără manipulări emoționale povestea e cam așa ; niște asistați sociali tradiționali protestează ca nu se mai poate așa in căminul cu locuințe sociale unde voi știți ce se cam petrece acolo și ce stofă de asistați sociali sunt , individul Batman protestantul guraliv este un infractor cu nenumărate amenzi neplătite (cam vreo 20.000 lei )pentru nenumărate tulburarea liniștii ,ordinei publice , infracțiuni contra bunelor moravuri și alte infracțiuni ! , primăria ia dat ordine de evacuare din locuința socială pentru recenta condamnare la pușcărie de 3 ani și 3 luni pentru lipsire de libertate bătaie și obligarea victimei săi bea pișatul sub teroare loviturilor , toate aceste infracțiuni sau întâmplat in apartamentul social în care locuiește el și îl plătiți voi într-un fel sau altul + ajutoare sociale de tot felul , acum sa explice Viorel de mai sus de ce trebuie luat în serios de primarul orașului Iași o asemenea …………………….

  • Afara cu asistații aceștia sociali cu datorii la stat si dosare penale! Eu stau in gazda si Abea reușesc sa ma întrețin deși muncesc 9 ore pe zi!!

  • Individul acesta era martor cu identitate protejata in toate dosarele penale fabricate de DIICOT .După ani de judecată ce cerea ca martorului sa i se dezvăluie identitatea si așa aflau oamenii ca individul era martor fals propus de DIICOT.La protejat procurorii si milițienii pina s a înregistrat singur cum maltrata pe una si i dădea urina sa bea.Acum vrea si casa deși are dosare penale si amenzi.Mișto tupeu

  • Restantele acumulate , sigur sunt de la un alt chirias. De ce se prelungesc contractele de inchiriere daca se constata ca s-au acumulat restante la intretinere ?
    ASOCIATIA are obligatia sa faca demersuri sa recupereze restantele , in alte conditii raspund presedintele si administratorul L196/2018!
    Procentul de penalitate este stabilit de proprietari in cadrul sedintei de adunare generala !
    EU ZIC SA NU PLATEASCA NIMENI , SI SA PLATEASCA ADMINISTRATORUL SI PRESEDINTELE CHELTUIELILE DE INTRETINERE ! ASTA E SOLUTIA!

Adauga un comentariu