National

Un bătrân care s-a vindecat de COVID-19 a dansat de bucurie în curtea spitalului. Bărbatul are o poveste emoționantă de viață – Video

Publicat: 27 mai 2020


Un bunic din Gorj, care și-a crescut nepoata singur și ambii s-au infectat cu coronavirus, a dansat de bucurie, astăzi, când a fost externat din spital după ce medicii au declarat că s-a vindecat de Covid-19. Povestea din spatele imaginilor este una de-a dreptul tulburătoare. Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost internat, împreună cu nepoata sa, în vârstă de 14 ani, la Spitalul Târgu Cărbunești, după ce ambii s-au infectat cu coronavirus. Fata s-a vindecat mai repede de Covid-19, însă nu a vrut să își părăsească bunicul care a crescut-o și astfel a obținut permisiunea medicilor de a sta în continuare într-un pavilion special al spitalului.

Astăzi, cei doi au plecat acasă, după ce bunicul s-a vindecat de coronavirus, iar medicii i-au dat voie să plece acasă, împreună cu nepoata lui. La ieșirea din spital, bunicul a dansat minute în șir, de bucurie că s-a vindecat și că se poate întoarce acasă cu nepoata pe care a crescut-o de mică. Cei doi sunt de nedespărțit de 14 ani și au fost uniți de o tragedie uriașă produsă atunci când fata era doar un bebeluș de câteva zile. Părăsită de părinții care au plecat în Franța, iar apoi s-au despărțit și s-au recăsătorit, fata a rămas în grija bunicilor. Pe când era numai un bebeluș, o explozie uriașă le-a distrus casa din Gorj, iar bunica și străbunica fetei au murit. Copila și bunicul ei au supraviețuit, iar de atunci au rămas nedespărțiți.

Adauga un comentariu